Suroviny
Porce: 3 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,39 g |
Tuky | 45,68 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Moje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 8 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 28 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 34 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 50 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Tématické fráze:
bylinky na maso,
bylinky pod maso,
byliny na maso,
bilinky na maso,
maso na bylinkách,
bylinky na hovězí maso,
maso a bylinky,
bylinky k masu,
bylinka na maso,
bylinky a maso,
jake bylinky pod na maso,
jaké bylinky na maso,
bylinky recepty,
čerstvé bylinky na maso,
bylinky do masa,
hovězí maso na bylinkách,
byliny na maso recepty,
bylinky na masa,
bylinky maso,
jake bylinky na hovezi maso
Suroviny:
kližka hovězí,
krkovice vepřová,
tuk,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
hříbky sušené,
víno červené,
mrkev,
mouka hladká,
rozmarýn
Komentáře (27)
REBI-s tím PH jsem hrozně zviklaná a nahlodaná
takže ...ukládám
a bude to moc dobré. Dávám ti krásnej 10.bod
PAJASKO-je opravdu rozdíl,dělat v papiňáku a klasicky v hrnci na sporáku
VŠEUMĚLKU-to se takto říct nedá
JIRHOLU-už jsem žádné jiné dochucovadla přidávat nemusela.Ono to vínko,houby i mrkev udělaly takovou navinulou,ale chutnou šťávu.
ANDREJKO-díky