Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso s vůní bylinek

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

10. 7. 2011 17:03

Suroviny

Porce: 3 velké porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 435 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny125,39 g
Tuky45,68 g
Vláknina11,52 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 513 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy33,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento pokrm můžeme také připravit v papiňáku,kde orestovanou cibuli,česnek,koření a h.maso podlijeme 3dl vína a pod tlakem dusíme 35minut.Další postup je už stejný a bez tlakové poklice.

Potřebovala jsem oběd pro 3 osoby a z obou druhů masa by nebylo na slušné porce,tak jsem zkusila masko míchnout a chutnalo nám všem.Kroupy mi zbyly z předešlého dne,nastavila jsem kaši a všechno se zužitkovalo:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

10. 7. 2011 18:02

Dělávám hovězí na houbách trochu podobně.Je to lahůdka a v patláku(papinův tlakový) je to rychlejší a zase na sporáku chutnější.Hovězí dělané normál na sporáku ,pěkně pomalu je mnohem lepší.;-)Pěkná fotka Ani.:yes::yes:

mysulka mysulka

10. 7. 2011 18:00

:-p:yes: Aničko, to je dobrota:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 7. 2011 17:42

Moc jste mě potěšili milými komentáři:-K:-KDěkuji i za bodíky:-)
VŠEUMĚLKU-to se takto říct nedá:-)nedávno jsem měla čerstvé maso z mladých býčků a v papiňáku jsem ho dělala 50minut:-OOpravdu to chce raději po 30 minutách jak v obyč.hrnci,nebo tlakáči raději píchnutím kontrolovat:-)
JIRHOLU-už jsem žádné jiné dochucovadla přidávat nemusela.Ono to vínko,houby i mrkev udělaly takovou navinulou,ale chutnou šťávu.
ANDREJKO-díky:-8naše babičky byly určitě všechny šetřilenky spořivé:-)a já mám jeji školičku;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 7. 2011 17:32

Dala bych to taky asi do papiňáku;-):-):-p

1974andrea 1974andrea

10. 7. 2011 17:27

Aničko,ty jsi ale správná hospodyňka,všechno do mrtě spotřebovat,z tebe by moje bybička měla radost;-):-)). Moc chutně vypadající pokrm:-p:yes:

jirholu jirholu

10. 7. 2011 17:25

Jídlo vypadá moc pěkně ;-) a určitě je to dobrota :-p . Houby a víno mu dodají "šmrncovní" chuť :-p +:yes:

vseumel

10. 7. 2011 17:25

Pokud je kližka čerstvá, tak se vaří delší dobu, že? Pokud tomu dobře rozumím. Recept je fajn.:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 7. 2011 17:17

Pěkné Aničko, teď jsem taky dodělala papáníčko a už jdu odpočívat, moc hezké a ta kaše je jedlá, taky ji dělám se sekanýma krupkama.:-K:-p:-):yes:

Colombo65 Colombo65

10. 7. 2011 17:15

Mňamka od pohledu :)

suslajda suslajda

10. 7. 2011 17:14

:-K:yes::yes:+2

spagetka spagetka

10. 7. 2011 17:10

Právě z takovéhleho zbytkování vznikají nejlepší recepty ;-). Vidíš, kroupy s brkaší jsem už dlouho nedělala, budu muset napravit. Jinak :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bylinky na maso bylinky pod maso byliny na maso bilinky na maso maso na bylinkách bylinky na hovězí maso maso a bylinky bylinky k masu bylinka na maso bylinky a maso jake bylinky pod na maso jaké bylinky na maso bylinky recepty čerstvé bylinky na maso bylinky do masa hovězí maso na bylinkách byliny na maso recepty bylinky na masa bylinky maso jake bylinky na hovezi maso

Suroviny: kližka hovězí, krkovice vepřová, tuk, cibule, česnek, koření provensálské, hříbky sušené, víno červené, mrkev, mouka hladká, rozmarýn

TopRecepty.cz

Maso s vůní bylinek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g7Kl