Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 803 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,61 g |
Tuky | 24,55 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 246,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Moje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 8 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 27. 6. 2025 19:04
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 5 minutami
Citronová babeta
Dantes30 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 5 hodinami
Bramboračka
Yrian před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 7 hodinami
Karbanátky
Bomber před 7 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 8 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 8 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 9 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 10 hodinami
Tématické fráze:
vločkové řezy bez mouky,
vločkové koláčky,
vločkové řezy,
vločkové hroudy,
vločkova buchta bez mouky,
vločkové cukroví,
ovesné moučníky bez vajec a mléka,
snadné vločkové řezy,
dia pečení s vločkami,
vlockova buchta,
vlockove testo kakaové čtverečky,
vločkové pečení,
buchta bez vajec s ovesnych vlocek,
vločková buchta na plech,
vlockova hmota,
vločkové čtverečky,
vločková buchta s karobem,
rychle vlockove rezy,
vločkové cukroví na plech,
bez vajec
Suroviny:
vločky ovesné,
mléko,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
kakao,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (12)
K tomu roztírání : na pečící papír jsem to vyklopil jako hroudu , poté překryl ještě jedním pečícím papírem a rukou rozmačkal do všech stran. Na závěr jsem to přejel párkrát válečkem a pak sundal vrchní papír - no a paráda, rozetřeno bez problémů a rychle.