Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 729 kJ / 1 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,91 g |
| Tuky | 28,23 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,71 g |
| Sacharidy | 206,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu postrúhame a necháme odstáť, kým nepustí šťavu. Pridáme soľ, vajce a múku tak, aby nám vzniklo stredne tuhé cesto. (Ak kapusta nepustí šťavu, pridáme troška vody.)
Krok 2: Z cesta do vriacej vody dávame halušky, ktoré tvarujeme 2 lyžicami. Keď vyplávu na povrch, varíme ešte 5 minút.
Krok 3: Ocedíme a na tanieri posypeme bohato strúhaným syrom a opraženou cibuľkou a slaninkou.
Zveřejněno 30. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné dupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Wr
Moje poznámka
Zelné dupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Wr
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 9 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 39 minutami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 49 minutami
Pudinkový likér
Merylas před 1 hodinou
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 1 hodinou
Segedínský guláš
LucieDos před 2 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 2 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 3 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 3 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapustové dupáky,
omacka ze zelne stavy,
recept na zelo flicky,
jídlo dupák,
zelne knedliky,
dupák jídlo,
obrázky fazole tonka
Suroviny:
zelí,
vejce,
mouka hladká,
sýr tvrdý,
cibule,
sůl,
olej,
slanina uzená
Komentáře (17)