Marinovaný losos
Marinovaný losos je velkou delikatesou a snadno jej připravíte i doma. Chuť výrazné marinády a jemného masa lososa je skvělou kombinací, vhodnou zejména pro sváteční dny. Podávat můžeme s pečenými bramborami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,70 g |
Tuky | 126,31 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 8,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Moje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 2 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 20 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 20 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 2 minutami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 32 minutami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 51 minutami
Chlupaté knedlíky
breha@email.cz před 52 minutami
Masová směs na špagety
MiroslavB před 2 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 7 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 10 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 11 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 11 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný losos,
marinovany losos recept,
losos recepty,
marinovaný losos recepty,
losos,
top recepty losos,
marinování lososa,
losos recept,
jak dlouho dělat lososa,
losos marinovany,
recepty losos,
recepty na lososa,
recept losos,
losos top recepty,
recept na lososa,
recept na marinovaného lososa,
recept marinovaný losos,
jak dělat lososa,
marinovaný steak z lososa,
steak z lososa
Suroviny:
losos,
omáčka sojová,
víno bílé suché,
česnek,
sůl,
olej olivový,
maggi,
olej
Komentáře (33)
Jana Remkova, to je tvoj recept, ktory je iny a Teriayki tam nepatria,to bolo len tak pre zaujmavost aky je svet maly
bod odo mna
Podkova, nebo taky steak je ryba naporcovaná napříč hrudníkem, je tam dutina kde měla vnitřnosti, proto ta podkova.
Je tam ovšem páteř a kosti, to si musí každý sám ohlídat na talíři.
K té marinádě - osobně bych to tak dlouho nemarinoval, vždyť to musí přetlouct tu nádhernou chuť lososa.
Na takovou krásnou rybu se dám nachytat vždycky