Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

5. 10. 2011 14:25

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie9 069 kJ / 2 168 kcal
Bílkoviny130,56 g
Tuky115,93 g
Vláknina46,56 g
Cholesterol 889 mg
Sodík 4,89 g
Sůl11,42 g
Sacharidy129,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept- jeho název a vše další je napsáno podle jednoho z našich největších odborníků na houby - Pana Ing. Baiera

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 10. 2011 09:16

varilamyskakasicku: písnu ti SZ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 10. 2011 16:39

cathleen: To je krásný recept, co tam máš ta fota, i vše od surovin až do konce, vidíš, zadávala jsem tam lečo s houbami a nic? Cathleen, koči,jak se dělá prosím Tě ten odkaz na stránky zde z receptů, já pořád v tom tápu;-(, a jinak děkuji a hezký den:-K;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 10. 2011 13:13

S houbama jsem ještě lečo nedělala;-)Tohle vypadá moc fajn:-p+9:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 10. 2011 07:19

:-))Hezký recept:yes: Něco hodně podobného (bez klobásy) mám tady http://www.toprecepty.cz/recept/14752-bedlovy-perk... (z tv. Paprika).

MajkaM

6. 10. 2011 06:22

Super recept, lečo mám ráda a s houbami musí být ještě lepší. Houby nějaké rostou, tak určitě vyzkouším.:-p
A k tomu ohřívání - kdysi jsem slyšela, že pokud se jídlo z hub vychladí a ohřeje třeba druhý den, tak to nevadí. Ale nesmí zůstat v kastrolku třeba na okraji kamen nebo v teple. Potom prý houby uvolňují nějaké látky, které jsou jedovaté.:-((
Také běžně houbová jídla jíme minimálně ještě druhý den, protože jsme s manželem sami a zásadně vařím na dva dny.;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 10. 2011 20:25

savlinka::-K:-K;-) díky a hodná:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 10. 2011 20:15

Děkuji za všechny milé a i zajímavé komentáře:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 10. 2011 20:12

Simona Kucerova: Simi, protože to je recept celý od názvu až po poslední tečku zde od jednoho z největších odborníků na houby, ponechám vše, jak je, neboť není-li si člověk něčím někdy na 100 % u hub jistý, obrátí se na jen a jen na odborníka a toto je odborník se vším všudy a nerada bych z jeho receptu a všech jeho dalších receptů a textů o houbách něco kdy někdy vyndavala, věřím těmto lidem, proto jsem tam psala, že je to recept od odborníka a je to z jeho knihy houbových receptů.;-):-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 10. 2011 20:09

aje: aha, já dělávám houbový guláš plný kastrol a tak teď jsem ráda, že to vím:-K:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 10. 2011 20:08

zizala: děkuji, jsi moc hodná, jsem ráda, že to vím:-K:-)

ivulinka ivulinka

5. 10. 2011 20:03

Pěkně vypadající lečo:yes:

pipre pipre

5. 10. 2011 19:05

:yes::yes:+5

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2011 17:47

zizala: tak super!! Vítám tuhle informaci;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 10. 2011 17:32

Pokud jsou houby po uvaření dobře zchlazené a uchované v chladnu, mohou se ohřívat jako běžné jídlo, samozřejmě ne po týdnu, ale 2-3 dny nevadí;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2011 15:31

savlinka: Je to tak. Taky ohříváme, ale pravda je, že tu zmínku o ohřívání jsem taky někdy četla, jen nevím, zda se to netýkalo pouze vaječiny s houbama. Pluss, Ivo, líbí se mi to;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lečo s houbami zeleninové lečo s houbami ohřívání hub houbové lečo lečo s houbama lečo z hub sterilované lečo s houbami lečo recept sterilovane houbové lečo ohřívání jídel z hub ing.baier ohřívání houbových jídel houby ohřívání ohřivání leča houbové lečo sterilované hubové lečo ohřev leča zeleninova leco s houbami zeleninové lečo s houbama zeleninove leco s na houbách

Suroviny: sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, klobása, houby čerstvé, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, sůl, vejce, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YlyY