Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem

Na této kachně si nejlépe pochutnáte, pokud si k ní připravíte červené karamelizované zelí s opečenými bramborovými plátky. Větvičky čerstvého tymiánu se k drůbeži hodí a nahradí vůni kmínu, který je v tomto receptu vynechán.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 285 min bez doby odležení masa

300 min (15 min příprava + 285 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

22. 10. 2011 13:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 437 kJ / 4 646 kcal
Bílkoviny16,88 g
Tuky499,03 g
Vláknina5,90 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 426 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

22. 10. 2011 21:52

:-)) Viděla jsem název a věděla jsem, že to bude Tvoje. Opět krása nebeská :-p:yes:

suslajda suslajda

22. 10. 2011 21:30

to nemá chybu:yes:kachnu můžu určitě vyzkouším tento recept:yes::yes:

srettka

22. 10. 2011 20:08

Veronika.Hrozna:ale zítra jí dopeč odkrytou pro kůrku a klidně pod ní dej krapet vody a kousek másla-teda zítra, a kdyžtak pár kapek vypečeného tuku:-)

srettka

22. 10. 2011 20:06

varilamyskakasicku:jejdamane, tak 3X tfuj, ať to máš brzo za sebou a jsi zase v poho:-K:yes::yes:

srettka

22. 10. 2011 20:05

Veronika.Hrozna:držim palce:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 10. 2011 20:02

srettka: ha, také díky za radu, ted mi maji kuchat v tydnu zlucnik, snad pak budu moci kačku :-K trošku taky, dobrá rada uložím si ji, díky:-K:-K;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 10. 2011 19:58

srettka:Fakt :-? Já to spáchám ! Teď mě chvilku omluvte jdu h;-)ledat tu kachnu ! Jestli to vyjde :-? tak bude bod velkej jako
televizní věž.

srettka

22. 10. 2011 19:54

Veronika.Hrozna:klidně jí nechej dělat třeba na 50°C a celou noc, něco jako pomalý hrnec a ráno jen slej tuk;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 10. 2011 19:51

srettka:Já mažu do mrazáku,pro kachnu má asi 2,6 kg kolik hodin péct:-? na 100 stupňu???

srettka

22. 10. 2011 19:48

Veronika.Hrozna:jo, až druhý den bez poklice;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 10. 2011 19:44

srettka: Dát na pekáč poklici???

srettka

22. 10. 2011 19:41

Veronika.Hrozna:den předem ji očistíš, ostrým párátkem pěkně propícháš hustě kůži, osolíš dáš tak na 100°C klidně na několik hoděk píct. za pečení jí několikrát otoč a slejvej tuk. pak jí nech v troubě do druhého dne a druhý den jí dopeč odkrytou do barvy:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 10. 2011 19:36

;-(srettka:No kolik nás tu dneska je... Jak předepékat,kdy ,v čem jak dlouho ,solit - nesolit :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
Sem s tím ,já mám tak ráda kachnu a nemužu ji jíst!:-((:-//

srettka

22. 10. 2011 19:13

varilamyskakasicku: mě jí naučila babička předpékat pomalým pečením den předem, tím se zbaví toho zrádného tuku a v pohodě;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 10. 2011 18:55

Veronika.Hrozna: pozor na žlučník, ;-)to je hodně nebezpečné,taky ji nemůžu, až někdy jindy,ale je krásná:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: konfitovaná husa konfitování masa konfitovaná kachní prsa konfitovaná husa recept konfitovana kachní stehna konfitovaná krkovice konfitovana husí stehna konfritovaná kachna konfritování svatomartinska kachna kachna na česneku konfitovana svatomartinská husa recept svatomartinská kachna recept kachní prsa konfitovaná husa konfitovaná konfitování husy recept konfitovaná husa konfitovana kačena komfitovaná kachna svatomartinská husa recept pohlreich

Suroviny: kachna, sádlo, pepř mletý, sůl, česnek, tymián, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P5r1