Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Manželův pikantní guláš

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

24. 10. 2011 13:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 706 kJ / 886 kcal
Bílkoviny166,24 g
Tuky11,06 g
Vláknina4,56 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 647 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy28,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento gulášek mi včera uvařil manžel, je jemně pikantní (jasně že guláš), ví, že já nerada a ani teď nesmím nic ostrého, takže se krotil, sobě samozřejmě pak přiostřil. Druhý den je pěkně rozleželý a ještě lepší ;-)

Tento gulášek z hovězího masa jsem tu neobjevila, takže přidávám

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

17. 9. 2015 01:06

:-8:-8

Jana Pá

25. 10. 2011 13:35

bez komentáře:-D

spagetka spagetka

25. 10. 2011 13:30

Jana Pá: nemáš se za co omlouvat!!!! Fakt to bylo napsaný dohromady a když si zareagovala, už to bylo opravený - neřeš to;-);-);-):yes:

Jana Pá

25. 10. 2011 13:26

Asi jsem udělala chybu;-):-D a paní J.R. se omlouvám, že opravdu jsem asi "chápavá";-) i když si myslím, že autorka myslela, že jsem "nechápavá";-):-O:-D, spagi promiň:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2011 12:24

Jana Pá: ty jsi vůbec chápavá!!:-D:-D:-D Já vím taky, co je to PL, ale bylo to napsáno dohromady, PLpaprika" jen jsem se pokusila upozornit, že to není úplně dobře napsáno.

Jana Pá

25. 10. 2011 11:53

Gulášek má pěknou barvu:yes:, vypadá:-p a příspěvek na téma, co je to PL :-?, sice recepty nedávám, ale to už jsem pochopila:-))a jak je "servirováno"-nevidím problém:-)), bodík jsem poslala a manželovi posílám :-K (tj.hubička):-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2011 11:13

:-p+18:yes:Dobrým gulášem nepohrdnu nikdy;-):-*

Dana61

25. 10. 2011 10:35

spagi - takový gulášek je výborný:-D:yes: dávám také kečup, už pro tu nádhernou barvu gulášků a jestli mi někdo chce tvrdit, že teplý kečup je sladký, tak mám asi zvláštní chuťové pohárky - protože mě připadá opravdu kyselý. No studený kečup, ten je opravdu sladkokyselý. A já do každé omáčky dávám zcela úmyslně lžičku cukru - mám totiž vyzkoušeno, že veškeré koření se rychleji rozvoní a rozleží. Takže pokud nechceš kečup nedávej kečup a je to:-p

spagetka spagetka

25. 10. 2011 09:32

AntoninZ:dobře, doupravím ;-);-)
Andrejko, ono té cibule je vlastně objemově, aby pokryla maso, asi to je blbě napsaný (800 g, tedy skoro celé kilo ji určitě nebylo :-O;-),počkej upravím:yes::yes:
Jo to je tak,když si to člověk neuvaří a nenapíše suroviny sám, takhle chodím za mužem a nadávám, proč si to nenapsal ;-):-D:-D:-D - že prý to je přece jasný :-O:-O:-)):-))

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2011 09:08

AntoninZ:Já osobně jí také tolik nedávám;-)

AntoninZ

25. 10. 2011 09:04

1974Andreo, já to slyšel taky, pak mně mistři upozornili, že to je špatně, dávat tak nejvýš jednu třetinu, objemově. ALE: někdo má rád guláš sladší, někdo míň, každý jsme jiný.
Špagetko, pokud dobře čtu nepíšeš tam že je to kečup doma dělaný a bez cukru. Běžný občan sáhne do lednice po kečupu jakémkoli a pak se diví. Takhle beru kritiku kečupu zpět.

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2011 08:29

AntoninZ:Já slyšela, že kolik masa, tolik cibule. Ovšem není to prý na váhu, ale podle objemu;-).

Marsi Mesi

24. 10. 2011 22:11

Špagi, kdybys půjčovala manžela, tak se hlásím:-D vypadá moc dobře.....samo, že guláš:-D:-D:-))dávám bodíka a ukládám,v pátek předložím svému pantátovi:-)):yes:

eva hubova eva hubova

24. 10. 2011 20:47

:-p:-p:yes:+14

spagetka spagetka

24. 10. 2011 20:29

Jana Remkova: PL je polévková lžíce. Nevím, jak jsi přišla na mikrovlnku :-O:-O:-O, tohle se vařilo i ohřívalo normálně na sporáku ;-), navíc fotím jídlo pro jídlo, nejdu s fotkou do mezinárodní soutěže ;-);-);-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní guláš pikantní hovězí guláš guláš pro 30 lidí guláš pro 10 osob guláš pro 50 lidi pikantní vepřový guláš guláš pro 20 osob kolik masa na guláš guláš pro 10 lidí gulaš pro 30 osob hovězí guláš pro 30 osob guláš pikantní guláš pro 50 osob hovězí guláš pikantní kolik masa na guláš pro 30 lidí guláš pro 20 lidí guláš pro 60 lidí hovězí guláš pro 10 osob pikantní kuřecí gulas guláš pro 30 lidí

Suroviny: maso hovězí na guláš, protlak rajčatový, kečup pikantní, cibule, česnek, pórek, koření paprika gulášová, paprika, majoránka, chilli, pepř bílý, sůl, vývar, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Manželův pikantní guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJPy