Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 128 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 120,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Moje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 21 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 21 minutami
Surimi salát
Sahula před 29 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 40 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 2 hodinami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 3 hodinami
Tématické fráze:
netradiční vánoční cukroví recepty,
pusinky,
pečení pusinek,
cukrové pusinky,
netradiční vánoční cukroví,
netradiční cukroví,
recepty na netradiční vánoční cukroví,
vanilkové pusinky,
ruske pusinky,
netradiční pečení,
netradiční recepty,
pusinky ve vodní lázni,
pusinky recept,
jak vyrobit pusinky,
recepty na vánoční cukroví netradiční,
recept na cukrove pusinky,
jak péct pusinky,
pečení pusinky,
pečeme pusinky,
say7
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový
Komentáře (14)
Nejlepší je stejně vyrobit si vanilkový cukr vlastní. Stačí k tomu vanilkový lusk, který necháte odpočívat v cukru. Babička vždycky měla takový doma ve spíži.
Doporučuji také při pečení používat vajíčka z volně běhajících slepic a pravé máslo.
prosím o smazání
http://forum.say7.info/topic45599-600.html
Jinak to jsou tak nějak běžné pusinky bych řekla, třeba to trochu zvýrazní chuťově ta vanilka. Jednou jsem celou noc sušila pusinky na radiátoru (porouchala se trouba