Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,91 g |
Tuky | 86,77 g |
Vláknina | 6,04 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 21,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirací na tuto príma baštu mi byl původní recept od Simonky Kučerové, který je u nás ve velké oblibě. Trošku jsem si ho upravila do této verze, která nám chutnala také. Když se podaří a jídlo vydrží do druhého dne, tak je krásně uležené:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2014 18:55
28. 11. 2014 09:40
19. 1. 2012 19:31
13. 1. 2012 13:29
13. 1. 2012 12:16
12. 1. 2012 15:38
11. 1. 2012 11:56
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňákjá už jiná nebudu Rebečko
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocityDík
11. 1. 2012 11:10
10. 1. 2012 23:36
10. 1. 2012 23:20
10. 1. 2012 22:06
krásné Ančí
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice
10. 1. 2012 21:56
10. 1. 2012 21:42
10. 1. 2012 21:14
Děkuji za komentíky i bodíkyOpravdu jsme si pošmákli a už není
10. 1. 2012 21:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cheesecake od Evy
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové šneky s krémovou polevou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 15 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 21 minutami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 17 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 17 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 18 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 18 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 18 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak neřezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí v papináku hovězí zadní v papiňáku hovězí plátek na smetaně hovězí maso v papiňáku hovězí plátky plátky na smetaně recepty hovezi v papinaku hovězí na celeru hovezi papinak hovězí plátek s hranolkami brambory v papiňáku bez vody hovezi hovezi platky s hranolky hovezi s celerem v papinaku vaření hovězího masa v papiňáku hovězí z papiňáku zadní hovězí v papiňáku papinak hovězí vaříme v papináku hovězí maso na celeru hovezi platky s hranolkama
Suroviny: maso hovězí, bůček, olej, cibule, celer, celer, bujón hovězí, smetana ke šlehání, hořčice, sůl, pepř mletý,
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
17 názorů