Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 533 kJ / 605 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,83 g | 
| Tuky | 57,46 g | 
| Vláknina | 8,45 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 36 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 16,17 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Moje poznámka
					
				
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 39 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 45 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 7 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pečené kosti, 
						
						
							pečený morek, 
						
						
							morkové kosti, 
						
						
							morková kost, 
						
						
							morek z hovezích kosti recept, 
						
						
							pečení kostí, 
						
						
							morkové kosti recept, 
						
						
							vývar z pečených kostí, 
						
						
							hovězí vývar z pečených kostí, 
						
						
							recept na morkové kosti, 
						
						
							morková kost recept, 
						
						
							morek na topince, 
						
						
							pečené hovězí kosti, 
						
						
							pečené maso s kostí, 
						
						
							topinky s morkem, 
						
						
							morek z hovězích kostí, 
						
						
							morek z kosti, 
						
						
							recept morková kost, 
						
						
							pečené kosti na polévku, 
						
						
							pecfna morkova kost
						
					
						Suroviny:
						
							kost hovězí morková, 
						
						
							petrželka hladkolistá, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							olej olivový extra virgin, 
						
						
							bageta
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (26)
Pro nás je to zbytečné.
Jinak super foto.
Že se kosti mají máčet, jsem vygooglila a nejspíš to bude pro vyplavení větší části krve - voda byla červená. Stejně tam trochu zbyla, je to to tmavé po upečení na fotkách.. Lepší by bylo vodu párkrát vyměnit.
Jinak Bibi, to víš, že z pečených a vydlabaných kostí bude dlouze tažený vývar...nikdy nevynechám jedinou příležitost k výrobě vývaru, fakt nevyhodím ani odřezky z masa, natož takovouhle parádu...
Brzy se nám uzdrav a ať tě to přestane bolet