Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 57,46 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Moje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 3 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 5 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 8 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 10 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 10 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečené kosti,
pečený morek,
morkové kosti,
morková kost,
morek z hovezích kosti recept,
pečení kostí,
morkové kosti recept,
vývar z pečených kostí,
hovězí vývar z pečených kostí,
recept na morkové kosti,
morková kost recept,
morek na topince,
pečené hovězí kosti,
pečené maso s kostí,
topinky s morkem,
morek z hovězích kostí,
morek z kosti,
recept morková kost,
pečené kosti na polévku,
pecfna morkova kost
Suroviny:
kost hovězí morková,
petrželka hladkolistá,
česnek,
cibule,
olej olivový extra virgin,
bageta
Komentáře (26)
Pro nás je to zbytečné.
Jinak super foto.
Že se kosti mají máčet, jsem vygooglila a nejspíš to bude pro vyplavení větší části krve - voda byla červená. Stejně tam trochu zbyla, je to to tmavé po upečení na fotkách.. Lepší by bylo vodu párkrát vyměnit.
Jinak Bibi, to víš, že z pečených a vydlabaných kostí bude dlouze tažený vývar...nikdy nevynechám jedinou příležitost k výrobě vývaru, fakt nevyhodím ani odřezky z masa, natož takovouhle parádu...
Brzy se nám uzdrav a ať tě to přestane bolet