Kuřecí plátky v majolkovém kabátku
Šťavnatá kuřecí prsa, smažená v marinádě z majonézy, vás příjemně překvapí svojí křehkostí a výtečnou chutí. Podávat je můžete s hranolky, pečeným bramborem a nebo bramborovou kaší.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 505 kJ / 2 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,28 g |
Tuky | 100,66 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 934 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,18 g |
Sacharidy | 22,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vyzkoušela jsem už několik receptů s marinádou z majonézy nebo tatarky, všechny však měly tendenci se od masa sloupnout, tahle mi na mase pěkně držela.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2012 18:59
28. 2. 2012 17:58
28. 2. 2012 17:43
28. 2. 2012 17:36
28. 2. 2012 17:34
28. 2. 2012 16:54
28. 2. 2012 16:53
28. 2. 2012 16:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 20 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 20 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 9 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 9 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 9 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 10 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 10 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí prsa v Majolce® kureci prsa s Majolkou® kuře v Majolce® kuřecí maso v Majolce® kuřecí maso s Majolkou® kuře na Majolce® marináda z Majolky® maso s Majolkou® kuřecí v Majolce® kuřeci prsa na Majolce® kuřecí plátek kuřecí platky marináda s Majolkou® kuřecí plátky v Majolce® kuřecí plátek s Majolkou® kuřecí plátky na Majolce® krůtí plátky na Majolce® kureci na Majolce® kuřecí prsa Majolka® marináda na kuřecí maso s Majolkou®
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, koření kuře 7 bylin, majonéza, olej, vejce, mouka hladká, paprika sušená sladká, citron, olej
Kuřecí plátky v majolkovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlXg
23 názorů