Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 163 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,63 g |
Tuky | 87,45 g |
Vláknina | 42,70 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 455,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r33
Moje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r33
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
jablkový závin,
domácí jablečný závin,
kynutý jablečný závin,
jablkový závin bez kynutí,
domaci strudl,
kynuty jablkovy zavin,
domácí závin jablečný,
jablecny zavin,
zavin jablkovy,
jablkový závin kynutý,
jablkový závin recept,
strudl vanocni recept domaci pekarna,
závin z domácí pekárny,
jablečný závin z domácí pekárny,
jablecny zavyn,
štrudl z domací pekarny,
jablkovy zavyn,
štrůdl domácí pekárna,
jablecny zavin kynuty,
domácí jablkovy závin
Suroviny:
mléko,
olej,
sůl,
cukr,
kůra citronová,
cukr skořice,
vejce,
mouka polohrubá,
droždí,
jablko,
rozinky,
skořice
Komentáře (12)
Snad bude i tak moooc dobrý
Děkuji a dávám bodík