Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 703 kJ / 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,53 g |
Tuky | 59,17 g |
Vláknina | 1,34 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 38,94 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2013 18:46
Eliza: Narazila jsem na tento recept náhodou, protože hledám inspiraci na zítřejší oběd, čerstvé fazolky mi poslala teta, protože ví, že bych se jich mohla ujíst
My tyhle žlutý fazolky nakládáme do stejného nálevu, jako děláme okurky. Samozřejmě scezený, bez semínek hořčice, jenom čistý nálev
My tyhle žlutý fazolky nakládáme do stejného nálevu, jako děláme okurky. Samozřejmě scezený, bez semínek hořčice, jenom čistý nálev
10. 6. 2013 21:54
Raula: To nemám, propátrejte internet, určitě něco najdete (nebo jste již našla). Ale je fakt, že by se mi taky hodil, fazolky se nám rodí jak divé, v sezóně máme plnou mísu denně a zatím jsme je s mamkou jen zamražovaly...
10. 6. 2013 21:52
lemonia terpsopoulou-z recka: Tak to jsem moc ráda, že jsem přispěla alespoň po těch letech...
10. 6. 2013 18:31
tento recept jsem hledala moc dlouho asi 30 let dekuji vam ,je to ono
24. 7. 2012 19:36
Rcept na naložení žlutých fazolek by nebyl,prosím?
12. 4. 2012 20:17
Kefírové omáčky také vařím, máme je rádi(já i po studenu)+
12. 4. 2012 20:02
To je něco jako zastřené vejce, ne? Moc hezký recept i fotky.
12. 4. 2012 18:48
Netradiční příprava vajec, ale Zepter to opravdu zvládne, to jsem si jist.Jinak u nás velmi oblíbený pokrm
12. 4. 2012 18:44
hezoučký recept.. a zase ten krásný talíř
12. 4. 2012 15:39
maris:Maruš, já to dělám na Zepteru, který už mám 20 let, a stále to funguje,ale povařit vajíčka je někdy problém-tedy u nás, ale jinak ty mé hrnce opravdu dovaří po vypnutí sporáku-plotýnky
12. 4. 2012 15:34
Jana Pá: Jani díky, vyzkouším to, ale já když dám hrnec z plotny, tak už se mi jeho obsah nevaří, asi máš nějaké super úsporné nádobí Já ale nesnáším tekutější bílky, to je můj problém, proto bych ta vajička určitě pár minut povařila
12. 4. 2012 15:26
maris:Marisko,jde to, dnes to bylo ráno v 7 hod. na Nově, musíš nechat ty vajíčka 4 min.povařit v té omáčce,nebo, jak píše Eliza ztuhnout,ono je pravda, že záleží na strávníkovi, zda má rád měkké-tvrdé-myslím vajíčko Jo, ještě dodatek, já když odstavím hrnec z plotny, tak ještě tak cca 10 min. vaří jeho obsah, takže já bych ty vajíčka tam asi udělala
12. 4. 2012 14:32
Pochutnala bych si, jen bych asi udělala zastřená vejce zvlášť, měla bych strach, že když už je omáčka odstavená z plotny, tak bílek neztuhne. Ale to je jen můj názor, jinak recept suuper
12. 4. 2012 14:25
Eliza:Eli, to by u nás mělo úspěch a vůbec by nevadilo, že není maso dala bych ještě petrželku, nebo pažitku a ty máš 11.bod
12. 4. 2012 09:34
Tak to je bašta podle mého gusta. . . +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 1 hodinou
Rohlíkové křupky
Přidáno před 13 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 13 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 14 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 1 hodinou
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 1 hodinou
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 2 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 3 hodinami
Mini Pavlova
Strdada uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: omáčka ze žlutých fazolek žluté fazolky recept omáčka z kefíru žluté fazolky žluté fazolové lusky žluté fazolky recepty omáčka ze žlutych fazoli žluté fazolky omacky zlute fazolky omacka omáčka z kyselych fazolek sladkokyselá fazolová omáčka omačka se žlutych fazolek omacka z cerstvych zlutych fazoli omáčka z nakládaných fazolek žluté fazolové lusky - recepty nakládáme fazolové lusky zlute fazole omáčka fazolová omáčka recept fazolová omáčka sladkokyselá pokrmy z kefíru
Suroviny: lusky fazolové, kefír, mléko, vejce, máslo, mouka hladká, směs zeleninová, sůl, cukr, ocet
Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OQ3
21 názorů