Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapary zahradní

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

14. 5. 2012 13:18

Suroviny

Porce: 2 malé skleničky(2x 200 ml)

Nutriční hodnoty

Energie308 kJ / 74 kcal
Bílkoviny1,30 g
Tuky0,71 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z časopisu "Glanc", který mi chodí poštou od jeho 1.čísla už hodně let, recepty jsou v každém čísle a občas se objeví bomba recept. Tento se mi líbil, tak jsem ho realizovala a chci se o něj s váma podělit- hlavně to funguje a je to zadarmo!

Na kapary se dá použít i lichořeřišnice, nebo poupata pampelišek!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 5. 2012 16:15

Já koukám co všechno je možné vymyslet:-O,ale stojí to jistě za vyzkoušení;-):yes:

nofrona

14. 5. 2012 15:33

:-O:yes::yes:

AniCiz

14. 5. 2012 15:23

:yes:taky jsem dělala s pampelišek..ale tohle je super..lichořeřišnici miluju i syrovou.(poupata):-K:-K:-K

pipre pipre

14. 5. 2012 15:15

Tak to je zajímavý recept ze sedmikrásek:-O:yes: To bych fakt jednou ráda zkusila. A zase jsem o něco chytřejší:-):yes::yes::yes:

senky senky

14. 5. 2012 14:44

A zase vím o něco víc:yes::yes::-K;-)

Věrka R.

14. 5. 2012 14:35

Kapary se dříve dělávaly taky z uzavřených malých poupat pampelišek.

Bibinka Bibinka

14. 5. 2012 14:00

Kadlik:Kadlíku, nejsi ty Ivánek z Mrazíka:-?, ten se taky nechtěl klanit ze stejných důvodů dědečkovi hříbečkovi:-D:-)):-D
Ze slunečnic by to možná taky šlo, ale už by to nebyly kapary, špíš něco mega..mega...:-D

1974andrea 1974andrea

14. 5. 2012 13:48

Bibinka:;-) Jasan:-D

Kadlik Kadlik

14. 5. 2012 13:47

Z květů slunečnice to nejde??? Já se nerad klaním hned, to potom bolí hřbet!!:-)) škoda, že už je po pampeliškách... Skleničku bych zkusil..

Bibinka Bibinka

14. 5. 2012 13:46

1974andrea:Andrejko, ty skleničky jsou dvě;-), tak do každé 2 pepře+1 nové koření+ polovina z půlky lžičky hořčičných semínek;-) Už chápeš:-?:-D

Irrena Irrena

14. 5. 2012 13:41

Teda já jsem ale pako, vždycky jsem si myslela že to je něco z moře, nějaké mořské plody:-8:-8:-8Teď jsem si to vyguglila a taky tam píšou že si to myslí hodně lidí, uf, to jsem si oddychla že nejsem sama:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 5. 2012 13:40

Bibinko,díky,že jsi se s námi o tenhle príma receptík podělila:-p+2:yes:Kapary občas používám a opravdu jsou celkem drahé:-/Horší to je ale s tím sběrem-né,že by sedmikrásky,nebo pamelišky nebyly:-)ale těmi psíky z okolních paneláčků jsou pěkně pokropené:-O:-D:-D

1974andrea 1974andrea

14. 5. 2012 13:39

Bibinka:Jani, tam píšeš, že se na dno dá polovina koření a co ta druhá půlka?

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 5. 2012 13:39

:-D Bibi, já znám tyhle domácí kapary z nezralých, ještě zelených bezinek (plodů bezu), ale nikdy jsem nezkoušela.

1974andrea 1974andrea

14. 5. 2012 13:37

Bibinka:No jo, to je pravda, to už jsem taky slyšela;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapary kapary z pampelišek kapary z lichořeřišnice pampeliškové kapary kapary z pampelišky recepty s kapary lichořeřišnice jako kapary kapary recepty domácí kapary z pampelišek kapary recept lichořeřišnice kapary domácí kapary co je kapary kapari kapari z pampelišek pampelišky jako kapary co je to kapary kapary ze sedmikrasek co jsou kapary recept s kapary

Suroviny: květy sedmikrásky, ocet vinný bílý, pepř, koření nové koření, semínka hořčičná, sůl

TopRecepty.cz

Kapary zahradní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GzZ8