Houbové škvarky, houbové sádlo
Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové škvarky, křupavé a plné chuti, jsou perfektní pochoutkou a houbové sádlo lze použít na pečivo nebo při vaření.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Moje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 16 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 35 minutami
Dršťková polévka
Sahula před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 2 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 4 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 4 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 7 hodinami
Tématické fráze:
houbove skvarky,
houbové škvarky - recept,
škvarky z hub,
zavařování hub do sádla,
zavařování hub v sádle,
houbové škvarky recept,
recept houbové škvarky,
sadlo z kance,
v čem uchovat kokosky,
jak zavařit škvarky,
houbovy škvarky,
zavaření hub do sádla,
bylinkové sádlo,
škvarky z václavek,
zavařování hub na sádle,
zaváření bedel,
jak zamrazit sádlo,
lze zamrazit sadlo,
na houby do tater,
zavareni sadla
Suroviny:
houby,
sádlo vepřové,
sůl,
čerstvé bylinky,
česnek,
cibulka
Komentáře (18)
Takže nedehydrovat úplně, a protože - i když jen na "malém ohni" - ke konci je to docela fofr to nepřipálit ( přece jenom sádlo snese větší teplotu než houby ) a nemít z toho sice křupavé, ale stejně jen uhlí, DOPORUČUJU tam ke konci dát plátek pečiva nebo třeba mrkve a až to začne "zvonit", tak rychle z plotny pryč!!
Dobrou chuť