Babiččina špenátovka

Lilith-Isa Kuchařka:

Polévky 2 názory

Přidat další fotografii
43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

800 g mraženého špenátu ( listový nebo protlak )
250 ml smetany
3 vejce
2 pálivé klobásy
200 g Nivy
200 g Eidamu
1 cibule
sůl
pepř
Masox
2 l zeleninového vývaru
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nakrájenou klobásku a osmahneme, přelijeme vývarem, přidáme masox, špenát a vaříme.

  2. Ke konci vaření přidáme vejce se smetanou a na kostičky nakrájené sýry. Podle chuti osolíme a opeříme.

Poznámka

Pokud je polévka moc hustá, během vaření přidáme vodu :))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Babiččina špenátovka

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Špenátovou občas dělávám,ale takovou Šári neznám:-8Líbí se mi:-p+:yes:

    Odpovědět

  • srettka srettka

    :-O pro kríle pána, to je jak polévka z trávníku, to je barvička:-))tedy nic proti, to byl jen prvotní šok, který jsem vzápětí setřásla a nyní bych si misku trávníku éééé špenátovky dala...a dyžtak nějaký ten kroutónek doň:-p:-8

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo