Hovězí bramboráčky

Hovězí maso Doba přípravy: 30 minut 11 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 30 minut 11 názorů

Suroviny 5 porcí

500 g brambor
250 g hovězího masa mletého
2 vejce
2 jarní cibulky
1 pl nastrouhaného křenu
sůl
pepř
olej
máslo na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Brambory nastrouháme nahrubo, vymačkáme z nich vodu a smícháme s mletým masem. Vejce lehce našleháme a přidáme k masu s bramborami. Přidáme cibulku nakrájenou na kolečka, nastrouhaný křen, podle chuti dosolíme, dopepříme a vše promícháme.

  2. Na pánvi si rozehřejeme olej s máslem. Lžící děláme na pánvi placičky, které smažíme z obou stran dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Recept je z časopisu Albert v kuchyni. Já dal více křenu - 3 PL.

Komentáře k receptu Hovězí bramboráčky

Tématické fráze: hovězi maso s bramborakem hovězí s bramboráčky hovězí nudličky s bramboráky hovězí s bramborakem hovězí maso s bramboráčky brmboraky kren mlete hovezi maso hovezi predni s bramboráky hovezi s bramboráky hovězí v bramboráku bramboráčky z hovězího masa hovězí maso z bramboracky recept hovězí bramboráčky hovězí nudličky s bramboráčky hovezi recepty albert hovezi recepty albert hovezi s bramborakem recept hovezi platky s bramboráčky hovězí s bramboráčkama hovszk platky s bramboracky recept hovězí maso s bramborákem