

Lahůdkové hovězí s bramboráčky
Suroviny
- hovězí maso (já dala roštěnku)
- žampiony
- salám junior
- cibule
- worchester
- houbové koření
- sůl
- sladká paprika
- trojúhelníček měkkého sýra
- Bramboráčky:
- brambory
- česnek
- kmín
- majoránka
- vejce
- trochu mléka
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
Na oleji necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na půlkolečka, poté přidáme hovězí maso nakrájené na menší kostky a necháme zatáhnout.
Přidáme mletou sladkou papriku, lehce promícháme, aby nám nezhořkla a podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené žampiony a salám junior nastrouhaný nadrobno, okořeníme vše worchestrem, houbovým kořením a samozřejmě solí - vše dle chuti. Na konec necháme rozpustit tavený sýr.
Poznámka od kuchařky
Je to opravdová dobrota :-)
Přesnou gramáž neuvádím, záleží na každém a na počtu porcí.
Dobrou chuť!
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Lahůdkové hovězí s bramboráčky
-
Jedli jsme příborem
ta omáčka není moc řídká a bramboráčky tak tvoří fajn přílohu
-
Majdo1512, tak tohle by mě nenapadlo, dát na bramborák tekutější maso
, je to zajímavé. Jak jste to jedli, příborem
Jelikož jsou tam samé jedlé a chutné suroviny, dávám ti 3.bodíka
-
Jáá takyyyyy!!
-
dávám bodík a určitě zařazuju do své kuchařky