Jahodové carpaccio
Lehké, svěží a vizuálně působivé. Jahodové carpaccio je dezert, který v sobě spojuje jednoduchost s elegancí. Tenké plátky jahod doplněné kapkou balsamica, čokoládou, mátou, nebo šlehačkou, tvoří dokonalou tečku za každým dobrým jídlem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Nejnovější recepty
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 9 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 13 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 17 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 3 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 4 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 4 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 4 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 6 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 6 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 6 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 8 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 8 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 12 hodinami
Tématické fráze:
jahodové carpacio,
jahodová redukce,
jahodové carpacho,
medové glazé,
glazé,
jahodové plátky,
jahodové plátky recept,
jahodove carpacio recept,
ovocne carpaccio,
carpaccio,
recept carpaccio,
carpaccio recepty,
carpatio,
recept jahodové plátky,
jahodové carpatio,
jak udělat balzamikovou redukci,
jahodove glaze,
sladkokysele glazé,
jahodove scarpacio,
carpacio jahodové
Suroviny:
jahody,
krém balsamico,
čokoláda tmavá,
zmrzlina,
smetana ke šlehání
Komentáře (24)
rebeka:Já jsem o něm četla v knížce a trochu jsem se pídila na netu. Dala jsem to dohromady podle aktuálního stavu ledničky, učitě by se hodila nějaká bylinka - bazalka nebo meduňka, ale čerstvé mám jen na chalupě
vypadá to doost dobře
Co myslíš, že jsem chtěla zítra udělat a jaký recept jsem chtěla přidat?