Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2012 13:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 655 kJ / 634 kcal
Bílkoviny39,25 g
Tuky44,65 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,30 g
Sacharidy18,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podařilo se mi to trochu víc opéct, tak se omlouvám. :-)

Je i mnoho obměn, třeba s orestovaným pórkem nebo žampiony, tohle je taková základní verze.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

21. 6. 2012 13:26

Andreo, recept znám, v dávných dobách mých začátků v kuchyni jsem ho zkoušela a nějak to nedopadlo, myslím, že to bylo sníženou kvalitou sýra :-8 Navnadila jsi mne, ještě tomu dám jednu šanci ;-):yes: Jen, tenkrát se tomu říkalo rabbit, velšský králík, i když jsem nepochopila důvod :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: velssky kralik welšská pochoutka welšský králík recept variace na welsh rabbit welšská vepřová welšský toust zapečený velsska pivni pomazanka welšská pochotka welssky králík pivní rarášci z králika pivnipomazanka pomazánky na zapékání velšské recepty velšský králik - recept welsch raebbit welshrarebit zapečený rarebit welšská pomazánka velšska pomazanka pivní pomazánka

Suroviny: pivo černé, sýr chedar, omáčka worcesterová, hořčice, mouka hladká, chilli, sůl

TopRecepty.cz

Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBpL