Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx8D
Moje poznámka
Plněné topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx8D
Nejnovější recepty
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 8 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno 13. 5. 2025 17:57
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno 13. 5. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
muraia před 6 hodinami
Sněhové pusinky - uvnitř vláčné
bobinas před 6 hodinami
Lilek zapečený s vejcem
Jitka J. před 7 hodinami
Jablečné linecké řezy
Moanka před 7 hodinami
Nízkosacharidový Red Velvet Cake - Low carb
Nadja před 8 hodinami
Americké čokoládové cookies
Majdi_Hladka před 9 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 11 hodinami
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 11 hodinami
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 14 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
topinky s paštikou,
náplň na topinky,
jak udělat topinku,
topinka s paštikou,
jak udělat topinku,
topinky recept,
topinka s paštikou a vejcem,
topinky,
zapečený chléb s vejcem vykrojíme,
topinky k večeři,
vykrojená topinka,
topinka plněná s vejcem,
vykrojené topinky,
co s pastikou,
chleba zapeceny s vejcem a pastikou,
chleb plněný vejci,
chleba plněný vejcem,
topinka plnena vejcem,
topinky a co k tomu?,
topinka s nivou
Suroviny:
chléb,
vejce,
paštika játrová,
sůl,
česnek,
olej
Komentáře (4)