Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obědy pro malé jedlíky

Hodnocení receptu je 4,8 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 7. 2012 07:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 988 kJ / 1 431 kcal
Bílkoviny153,88 g
Tuky11,58 g
Vláknina52,70 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,00 g
Sůl3,28 g
Sacharidy152,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já to dělala půl na půl,půl jsem zavařila a druhou zamrazila :))

Přeji prckům dobrou chuť :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lilith-Isa Lilith-Isa

15. 7. 2012 10:26

Já mám štěstí že náš otesánek zdlábne všechno :-)) a když už něco moc nechce tak mu dám na porci na radu paní doktorky kousek másla a je po problému,ale to se stává málokdy že by něco nechtěl jíst:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 7. 2012 23:20

Jana Remkova: Já nevím,ale moje stávkovaly do té doby než nedostaly normální mírně osolenou bramborovu kaši a kousek pečeného mírné rozmixovaného masa ! Pak bylo po stávce a já přišla na to,že jim to naše jídlo voní a oni to cítí, a chtějí totéž a bylo ! Takže normální polévka se zeleninou trošku se zelenina pomačkala vidličkou a :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 7. 2012 18:18

Lilith-Isa: Já to taky zkoušela, ale syn stávkoval:-S. Tak jsem mu dala malou špetku a on se konečně rozjedl;-)

Lilith-Isa Lilith-Isa

14. 7. 2012 18:12

Já ani necukruju ani nesolím :-) a naštěstí malej baští pěkně ani mu to nevadí:-):-) a v 7 měsících má ještě pořád na sůl,a cukr času dost :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 7. 2012 15:22

:yes::yes::yes: Ovšem mírně osoleno;-). S cukrem to děti rozhodně nechtěly. Můj syn, kdybych mu to odmala "magovala":-D, tak by jedl lépe, ale nedělala jsem to;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 7. 2012 12:47

No mohu za sebe říct ,že jsem jednou uvařila pro dítě špenátek bez soli a s cukrem ,dle dobrých rad.Dítě to odmítlo jíst a sápalo se po mém špenátku se solí , česnekem a kořením. A když jsem pro něco odskočila ,tak vyjedla muj talíř se špenátem ! Pak jsem ten její ochutnala ,no fuj! Už jsem nikdy takový experiment neudělala a dávala jsem jenom míň koření a soli a jinak jedly všechno jako dospělí.:-D Ušetŕila jsem si zvlášť vaření!A ješté jedna možná dobrá rada ,nikdy jsem nemixovla zeleninu úplně na jemno a otužilé ďásně ,které se pokoušely kousat neměly žádný problém se zubama ani jsme nevědély a najednou ejhle zuby:-O Překousaly se bez bolesti a problému.:yes:

Olinka5555

14. 7. 2012 12:32

spagetka:přesně tak, není to kupovaná výživa a víš co tam je a jak jsem psala - super, pokud je to na cesty, nebo když se to časově nezvládne, což se samozřejmě stává. Taky proto jsem dala bod.:yes:

Lilith-Isa Lilith-Isa

14. 7. 2012 12:03

Zavařuju zamražuju,přesně pro to co píše špagetka :-) a teď v létě i kvůli tomu že jsme radši venku ,když je pěkně,a domů vletíme na oběd tak akorát a večer do postýlky:-):-) Fotky jsou focený večer pod špatným světlem,rámeček to měl vylepšít ale moc se nepovedlo :-D:-//:-//

spagetka spagetka

14. 7. 2012 11:53

Olinka5555:osobně si myslím, že sis odpověděla, toto je dobré na cesty anebo,když fakt nemáš čas pro mrně vařit a že někdy taková chvíleje, víme všechny maminy ;-);-);-) a navíc vtomhle víš, cos tam dala, tudíž to není nic proti ničemu ;-);-), recept se mi líbí, ale upřímně - fotka moc ne, připadá mi kýčovitě zbarvená

Olinka5555

14. 7. 2012 11:44

Určitě fajn, pokud se jede někam, kde není možno zajistit kvalitní stravu pro mimino. Ale jinak jsem z toho trochu v rozpacích - proč zavařované nebo zamrazené a ne čerstvé?
Ale je fakt, že já měla dítě před 32 lety a to bylo vše jinak, nebo se to dělalo jinak - pamatuji se, že jsem vařila každý den - od 3 měsíců se dětem dávalo maso i přílohy, jen se to nesmělo solit.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obědy pro děti obědy pro děti recepty recepty na obedy pro deti obed pro deti recepty pro 7 měsíční miminko recept na obed pro deti oběd pro deti recepty recepty na obed pro deti recepty obědy pro děti oběd pro dítě oběd pro děti recept recepty pro male deti recept oběd pro děti recepty pro 18 měsíční dítě recepty pro 5.měsíční miminko recepty pro děti od 18 měsíců recepty pro 7 měsíční dítě recepty pro mimina od 7 mesicu recepty pro 5 měsíční miminko recepty pro 7.měsíční miminko

Suroviny: maso hovězí, brambory, špenát listový, cuketa, květák, brambory, maso hovězí, mrkev, kedlubna, brambory

TopRecepty.cz

Obědy pro malé jedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Wrg