Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,75 g |
| Tuky | 8,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše zpracovat v těsto, vyválet, nastrouhat jablka, přidat hrozinky, cukr krystal, vanilkový cukr či jakoukoliv jinou náplň. Upéct.
Zveřejněno 25. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKL
Moje poznámka
Závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKL
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 19 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 20 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 51 minutami
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 4 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
závin s herou,
pivní štrůdl s omegou,
závin z omegy,
závin z omega,
těsto na závin z omega,
závin,
strudl s omegou,
zavin recept,
recepty s herou,
recepty. herou,
recept na zavin s omegou,
pivní závin top recepty,
jak vyválet jablkový závin,
pivní těsto na štrůdl s herou,
omega recept,
jogurtove těsto s herou,
recept z omegy,
recept z omega,
těsto na závin s omegou,
vánoční recepty s s herou
Suroviny:
mouka hladká,
pivo světlé,
tuk hera
Komentáře (5)