Květák v octě jako okurky
Objevte lahodný způsob, jak uchovat květák na delší dobu. Tento recept vám ukáže, jak jednoduše přeměnit květák na křupavou, pikantní pochoutku, která se skvěle hodí jako příloha k jídlům nebo do salátů.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 773 kJ / 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Moje poznámka
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 minutou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 1 minutou
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 29 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
zavařený květák,
naložený květák,
jak zavařit květak,
zavařovaný květák,
květák na kyselo,
zavařování květáku recept,
květák naložený,
jak zavařovat kvetak,
zavařit květak,
květák v octě,
zavařovat květák,
zavarany karfiol,
kvetak zavareny,
zavařený květák na kyselo,
zavařování květáku,
zavarovany kvetak recept,
sterilizovany květak,
zavareny kvetak recept,
recept na zavařování květáku,
kvetak zavareny na kyselo
Suroviny:
květák,
bobkový list,
pepř černý,
koření nové koření,
mrkev,
cibule,
sůl,
ocet,
cukr krystal,
feferonka
Komentáře (31)
Ta změna barvy vadí našim mužským.
V piatok sa mi podarilo nakúpiť za dobrú cenu, tak včera som zavárala, uhoriek mám dosť od vlani. S manželom máme zaváraný karfiol veľmi radi. Až ma prekvapilo, že recept tu nie je.
Magduška, nezabudla si niečo.. nie.. ozaj
tož dobre, urobím
P.S. aj sa mi páči česko-slovenský recept
Super
K receptu nejsou žádné komentáře.