Kuřecí s broskví a sýrem
Milovníci kombinování slaných a sladkých chutí ocení tento recept na zapečené kuřecí plátky s broskví a sýrem. Okořeněné plátky masa se nejprve zprudka orestují na oleji a poté se zapékají s plátky broskví a dvěma druhy sýra.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí s broskví a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6nl
Moje poznámka
Kuřecí s broskví a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6nl
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 5 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 7 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 8 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem a povidly
Blanca2 před 41 minutami
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 56 minutami
Vitacitový koláč
cuprova denisa před 1 hodinou
Halušky s brynzou
magdalenka před 2 hodinami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 2 hodinami
Škvarky z DP
magdalenka před 2 hodinami
Česnekové buchty
magdalenka před 2 hodinami
Trojúhelníky s česnekem
magdalenka před 2 hodinami
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí plátek s broskví,
kuře s broskví a sýrem,
kuřecí s broskví a sýrem,
kuřecí s broskví,
vepřové maso s broskví a sýrem,
kuřecí plátek s broskví a sýrem,
kureci prsa s broskvi,
kuřecí maso s broskví a sýrem,
kuřecí plátky s broskví,
kure s broskvi,
kureci platky s broskvi a syrem,
kuřecí kousky s broskví,
johančino tajemství recept,
kotlety s broskví a sýrem,
kuřecí medailonky s broskví,
kuřecí plátek s broskví a sýrem recept,
vepřové kotlety s broskví a sýrem,
kuřecí na broskvi,
zapečené plátky s broskví,
kuřecí maso s broskví
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
sýr eidam,
kompot broskvový,
omáčka sojová sladká,
koření grilovací,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
olej
Komentáře (12)
dělávám to velmi podobně, jenom mě nenapadlo šťávu z broskví přidat k masu, vždycky jsem ji vypila