Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Moje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Nejnovější recepty
Rychlá omáčka se žampiony a špenátem s těstovinami Maccheroni al Ferretto
Přidáno před 58 minutami
Těstovinový salát
Přidáno před 2 hodinami
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 16 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z kynutých buchet
Beruna před 30 minutami
Zdravá grepová buchta
Rozzitta10 před 1 hodinou
Vepřové nudličky s pak choi
margotka53 před 1 hodinou
Mrkvová polévka s celestýnskými nudlemi
Lucie1001 před 2 hodinami
Mrkvový salát s jablky
Yvajs před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Fitulka před 5 hodinami
Valašská kyselice
Fitulka před 5 hodinami
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 6 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 6 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 14 hodinami
Tématické fráze:
koření do rizota,
syrove rizoto,
rizota,
rizot,
koření na rizoto,
rizoto,
rizoto koření,
super rizoto,
rýžové rizoto,
rizoto recept,
babicovy dobroty rizoto,
rizoto s červenou paprikou,
rizoto co dům dal,
jaké koření do rizota,
koření rizoto,
rizoto z tlakáče,
babicovy dobroty-rizoto,
recept na rizoto,
babicovo rizoto,
rizoto ze syrové rýže
Suroviny:
rýže,
cibulka,
maso vepřové,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (25)
Když je v ní dušená rýže a nějaké hotové maso, tak výslednému produktu říkáme "Rýža s masem"
Když je v lednici jenom udušené maso, pak stejně jako zde to zoveme "Rizoto"
Když je v lednici syrové maso, ale hotová rýže ne, tak uvařím "Risotto"
Kamarád sbírá poklady a podklady pro knížku "Bludy a obludy v kuchyni"
Můžu mu poslat tuto perlu (nemyslím tu hrubku):
"Kouzlo tohoto rizota (alespoň pro mně) je, že rýže přebere chuť koření a všech použitých surovin a ne vody, ve které by byla eventuelně vařena)"
Světlanko máš ode mě boďku,za připomenutí dobroty