Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Moje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Nejnovější recepty
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Salát Beluga
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové knedlíky plněné škvarky a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Jessie před 3 minutami
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
trdlo před 19 minutami
Jablkový moučník
Kerstein před 48 minutami
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
m.kulda před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Ongbac3 před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Sarka771 před 1 hodinou
Masové kuličky pečené v kysaném zelí
Sahula před 1 hodinou
Výborné lokše
KetyHu před 1 hodinou
Vepřová panenka na houbách
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
koření do rizota,
syrove rizoto,
rizota,
rizot,
koření na rizoto,
rizoto,
rizoto koření,
super rizoto,
rýžové rizoto,
rizoto recept,
babicovy dobroty rizoto,
rizoto s červenou paprikou,
rizoto co dům dal,
jaké koření do rizota,
koření rizoto,
rizoto z tlakáče,
babicovy dobroty-rizoto,
recept na rizoto,
babicovo rizoto,
rizoto ze syrové rýže
Suroviny:
rýže,
cibulka,
maso vepřové,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (30)
Když je v ní dušená rýže a nějaké hotové maso, tak výslednému produktu říkáme "Rýža s masem"
Když je v lednici jenom udušené maso, pak stejně jako zde to zoveme "Rizoto"
Když je v lednici syrové maso, ale hotová rýže ne, tak uvařím "Risotto"
Kamarád sbírá poklady a podklady pro knížku "Bludy a obludy v kuchyni"
Můžu mu poslat tuto perlu (nemyslím tu hrubku):
"Kouzlo tohoto rizota (alespoň pro mně) je, že rýže přebere chuť koření a všech použitých surovin a ne vody, ve které by byla eventuelně vařena)"
Světlanko máš ode mě boďku,za připomenutí dobroty