Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto trochu jinak

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 10. 2008 14:02

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kouzlo tohoto rizota (alespoň pro mně) je, že rýže přebere chuť koření a všech použitých surovin a ne vody, ve které by byla eventuelně vařena)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petrzelka

18. 5. 2010 17:40

Dávám bodík:yes:Taky dělám rizoto tak najednou v jednom hrnci.Do tlakáče dám na cibulku maso,koření,osolím a nasypu rýži,doleju vodu,hrnec zavřu a vařím asi 15 min od začátku syčení.:-K

Svetlana Svetlana

15. 12. 2009 09:46

...děkuju všem :-8:-8...není to můj nápad...už ani nevím, kdo mi to taky poradil, ale je fakt, že takto je rizoto opravdu asi chutnější...:-)

cardanka

15. 12. 2009 09:27

Celé roky jsem taktéž dělala rizoto s vařenou rýží zvlášť a když jsem tu nejednou brouzdala a objevila tento recept :-) hned jsem vyzkoušela a musím říci, že super :-p, rýže má skutečně úplně jinou chuť a je to báječné;-):-p chutná nám všem:yes:děkuji za ten nápad:-K a posílám bodík:yes: a kdo ještě nevyzkoušel, ať neváhá a zkusí;-)

Jikotka Jikotka

14. 12. 2009 12:33

Svetlano,musím dát bodík :yes:,vždycky jsem dělala rizoto s rýží vařenou zvlášť,jsem stará škola,ale tahle úprava je báječná :-p:-p:-p:-K:-D

smukoo smukoo

13. 12. 2009 23:51

:-K:-K.kúzlo tohto rizota je v tom, že som ťa konečne videl na obrazovke;-);-)..určite mi to budú junci jesť - normálne iba tak pod zub alebo pol zuba??? :yes::yes: /+/

aja.g

13. 12. 2009 15:33

Já jinak rizoto nedělám, vždycky dám co dům dal a potom syrovou rýži a zaliju vodou.:yes: Od té doby, co jsme si koupili elektrický tlakáč je rizoto za 10 minut na stole.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2009 15:09

Svetlana díky, vysvětlila jsi to za mne. Není to můj recept, tak jsem si toho dotazu hned nevšimla;-)

mirca75 mirca75

1. 9. 2009 13:57

Dělám také takové "zbytkové";-) a když klasika,tak taky nejdříve cibule,maso,..pak na to rýže,zalít,..no mňamka:-p.
Světlanko máš ode mě boďku,za připomenutí dobroty:-p

Svetlana Svetlana

3. 6. 2009 06:48

jitusko, ano, v tom je ta "krása"...ta syrová rýže se uvaří vlastně ve šťávě ze "všeho"...nasákne nádherně chuť použitých surovin a rizoto jako takové je opravdu šťavnaté...jinak už rizoto nedělám...:-)

jituskaka

2. 6. 2009 23:01

Jana Remková: to se jako přidá ta rýže do toho masa a zaleje vodou ? Nebo jak ja sem to nepochopila :D A ta ryze uz ma byt predem uvarena? :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koření do rizota syrove rizoto rizota rizot koření na rizoto rizoto rizoto koření super rizoto rýžové rizoto rizoto recept babicovy dobroty rizoto rizoto s červenou paprikou rizoto co dům dal jaké koření do rizota koření rizoto rizoto z tlakáče babicovy dobroty-rizoto recept na rizoto babicovo rizoto rizoto ze syrové rýže

Suroviny: rýže, cibulka, maso vepřové, paprika sušená sladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rizoto trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERv4