Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 589 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,60 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 311,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček vymažeme olejem a naskládáme do něj cibuli a zeleninu nakrájenou na plátky. Na ně položíme porce osolená a opepřená stehýnka, která svrchu potřeme utřeným česnekem a pak protlakem s kečupem (případně trochou cukru).
Krok 2: Přidáme bobkový list a jalovec a trochu zalijeme vodou.
Krok 3: Pečeme přiklopené. Upečená stehýnka vyndáme.
Krok 4: Vzniklý sós promícháme se zeleninou.
Jiřina Bohdalová vařila jako přílohu domácí halušky, já se spokojím i s kupovanými špeclemi.
Jiřina Bohdalová vařila jako přílohu domácí halušky, já se spokojím i s kupovanými špeclemi.
Zveřejněno 7. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13PG
Moje poznámka
Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13PG
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 9 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 5 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 6 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 7 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 8 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 11 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 11 hodinami
Tématické fráze:
tondovo kuře recept,
tondovo kure,
bohdalová,
bohdalova recepty,
recepty bohdalová,
tondovo kuře na zelenině,
kuře moskalyk,
jiřina bohdalová salát z červené řepy,
kuře tonda,
recepty bohdalové,
květákové placičky podle bohdalové,
receptyjirinybohdalovy,
recepty od bohdalové,
ořechové rohlíčky jiřiny bohdalové,
recept tondovo kuře,
tondovo kuře s noky,
noky bohdalova,
bábovka podle bohdalové,
recept na červené maso od jiřiny bohdalové,
květákové placky podle bohdalové
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
zelenina kořenová,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
bobkový list,
koření provensálské,
pepř,
česnek,
jalovec,
olej,
cukr,
mouka hrubá,
mléko,
sůl
Komentáře (8)