Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,12 g |
| Tuky | 126,45 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Moje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Nejnovější recepty
Jablečný koláč bez vajec a mléka
Přidáno před 38 minutami
Ovesná kaše s tvarohem pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Křehký jablečný koláč
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec pečená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prsa na slanině s hráškovou kaší
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 1 hodinou
Křehký jablkový koláč
Potocky před 1 hodinou
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Luck2 před 2 hodinami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kajkajak před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
Lucie251 před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
test12 před 2 hodinami
Hovězí krk na houbách
test12 před 2 hodinami
Avokádová pomazánečka
AndraV před 2 hodinami
Kotlety v paprikách
david.k před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečené klobásy,
pečené klobásky,
recept na klobásky na pivě,
recepty z klobásy,
klobásy na pivu,
klobasky na pivu,
pecena klobaska,
klobasy pecene v troube,
klobásky pečené,
klobasky,
top recepty na klobásy,
jak pripravit bavorskou masovou klobasu,
bavorske klobasy recept,
jak se vaří klobáska,
klobáska na černém pivu,
klobasky na panvi,
pečene klobasy na pivu,
pecena klobasa na panvicce,
bavorske klobasy na černém pivu,
pečená klobása recept
Suroviny:
klobása bavorská,
rajče,
pivo černé,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
žampióny,
slanina,
čerstvé bylinky,
olej,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (56)
Ale nedoporučuji napřed rozhlásit, že člověk dopekl a co... s mámou jsme bojovaly o ochutnávku, jinak táta zasedl k pekáčku a začal konzumovat
Výborné to bylo!