Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,85 g |
Tuky | 86,56 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 54,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z pečene narežeme 12 menších plátkov. Cibuľu narežeme na 6 koliesok.
Krok 2: Múku zmiešame s korením, soľou a trochou vegety a v tejto zmesi obalíme plátky pečene a na masle ich opečieme z oboch strán spolu s kolieskami cibule.
Krok 3: Vyberieme ich a udržujeme v teple. Potom vo výpeku krátko opečieme 6 koliesok paradajky.
Krok 4: Pred podávaním ukladáme na seba : koliesko paradajky, plátok pečene, koliesko cibule, plátok pečene. Dostaneme 6 porcií.
Krok 5: Horný plátok pečene ozdobíme syrokrémom ozdobne vytlačeným a petržl. vňaťou.
Podávame so zemiakovou kašou.
Podávame so zemiakovou kašou.
Zveřejněno 26. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skládaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2kY
Moje poznámka
Skládaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2kY
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 24 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Tématické fráze:
jelení játra,
sýrokrém,
jatra z jelena,
co je sýrokrém,
jelení játra recepty,
pečená vepřová játra,
jelení játra recept,
jelení vnitřnosti,
dort srnec,
dort jelen,
co je to syrokrém,
beskydská játra,
jeleni jatra na grilu,
jelení játra vnitřnosti,
srnci jatra na grilu,
srnci jatra,
recepty na jelení játra,
srnec na grilu,
recept jelení játra,
co je syrokrem?
Suroviny:
játra vepřová,
olej,
mouka hladká,
rajče,
cibule,
pepř,
sůl,
krém sýrový,
petrželka,
máslo,
vegeta,
Komentáře (7)
Při servírování bych podávala hostům ještě jeden talířek, aby to bylo na čem jíst