Postup přípravy
Krok 1: Pražmu nařežeme do zářezů vmasírujeme olivový olej, římský kmín, tymián a sůl.
Krok 2: Do "bříška" dáme citróny, osolíme, okořeníme.
Krok 3: Rybu dáme na plech, vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě při 160°C cca 15 minut.
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Moje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Nejnovější recepty
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 13 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 41 minutami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 1 hodinou
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 19 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 19 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 19 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 19 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 20 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 21 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 21 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 22 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
římský kmín recepty,
prazma pecena v troube,
pecena prazma,
recept naprazmu morskou,
pečená ryba na kmíně,
římský kmín recepty ryba,
pečená ryby na na kmíně,
ryba na kmínu,
recept na pečenou pražmu,
pražma pecena,
pražma pečená videorecept,
recept na pražmu,
pražma na mořské soli a kmínu,
ryba na kmine,
prazma s kminem,
pražma filet recept,
pražma,
pečená ryba na kmíně recept,
pecena prazma v troube
Suroviny:
pražma,
citron,
římský kmín mletý,
tymián,
sůl mořská,
olej olivový
Komentáře (4)
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)