Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená pražma na římském kmínu a citrónech

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2013 21:42

Suroviny

Porce: 1-2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

13. 1. 2022 08:23

casino: Oradu (pražmu) jsem si zamilovala během letních dovolených v Chorvatsku, kde tvoří spolu s brancinem a zubatacem rybí top trio. Když jsem pražmu objevila v čerstvém stavu v Lidlu, přivítala jsem ji s nadšením. Mořská ryba, rychle hotová (peču ji celou, filátka to už je luxus!) - co si přát více? V Chorvatsku by jí do bříška dali nasekaný česnek s petrželkou a rybu potírali olejem snítkou rozmarýnu. Římskému kmínu bych se taky raději vyhnula, nemám ráda jeho vůni. Pak už stačí jen sklenka dobrého bílého nebo růžového vína a dostanete se do stavu labužnické blaženosti!

casino casino

12. 1. 2022 18:30

Nechal jsem si přivézt pražmu a dělal jsem ji poprvé v životě:-)
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že :yes:
Samozřejmě jsem vynechal cumin :-! Ten by zabil nejen chuť, ale jistojistě i mou maličkost :-8
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz) :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2013 18:05

Rybičku máš hezky vypečenou:-K+4:-p:yes:Pražmu jsem ještě nikdy nedělala:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pražma recept římský kmín recepty prazma pecena v troube pecena prazma recept naprazmu morskou pečená ryba na kmíně římský kmín recepty ryba pečená ryby na na kmíně ryba na kmínu recept na pečenou pražmu pražma pecena pražma pečená videorecept recept na pražmu pražma na mořské soli a kmínu ryba na kmine prazma s kminem pražma filet recept pražma pečená ryba na kmíně recept pecena prazma v troube

Suroviny: pražma, citron, římský kmín mletý, tymián, sůl mořská, olej olivový

TopRecepty.cz

Pečená pražma na římském kmínu a citrónech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XVMg