Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Moje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Nejnovější recepty
Vánoční košíčky
Přidáno před 50 minutami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 16 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 2 minutami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 1 hodinou
RETRO pudink
radimlaska10 před 1 hodinou
Dýňový koláč
DvorMar před 1 hodinou
Kynutý makový květ
KlaunVG před 2 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 6 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 7 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 9 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 15 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
římský kmín recepty,
prazma pecena v troube,
pecena prazma,
recept naprazmu morskou,
pečená ryba na kmíně,
římský kmín recepty ryba,
pečená ryby na na kmíně,
ryba na kmínu,
recept na pečenou pražmu,
pražma pecena,
pražma pečená videorecept,
recept na pražmu,
pražma na mořské soli a kmínu,
ryba na kmine,
prazma s kminem,
pražma filet recept,
pražma,
pečená ryba na kmíně recept,
pecena prazma v troube
Suroviny:
pražma,
citron,
římský kmín mletý,
tymián,
sůl mořská,
olej olivový
Komentáře (4)
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)