Fazolové lusky jako příloha k masu

Lusinda79 Kuchař: Lusinda79

Přílohy 24 názorů

Suroviny

cca 300 g čerstvých či mražených fazolových lusků
100 g anglické slaniny
5 stroužků česneku
olivový olej
případně cibule nakrájená na půlkroužky
Recept si zatím oblíbilo 28 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky spaříme (mražené) horkou vodou popř. krátce povaříme. Okapeme a osušíme.

  2. V silnostěnné pánvi rozpálíme trochu oleje a opečeme na proužky nakrájenou slaninu, když pustí šťávu, přidáme plátky česneku a lehce zpěníme, přidáme osušené lusky a krátce společně opečeme. Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. K vypečené slanině lze přidat i cibuli a opéci. Česnek dáme až později, kvůli možnosti zhořknutí.

Poznámka

Fantastická příloha k minutkovým masům všeho druhu.Pokud zatoužíme po větší příloze, zvolíme opékané brambory nebo brambory pečené v troubě. Rozpis je pro 2 osoby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 525 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolové lusky jako příloha k masu

1 2

Tématické fráze: zelené fazolky jako příloha fazolky jako příloha fazolove lusky zelené fazolove lusky recepty fazolové lusky recepty jak upravit zelené fazolky fazolové lusky na slanině fazolové lusky se slaninou zelené fazolky příloha fazolové lusky recept recepty fazolové lusky recept na fazolové lusky fazolky se slaninou fazolky recept zelené fazolky jako příloha recept recept fazolove lusky příprava fazolových lusků fazolové lusky se slaninou a česnekem zelené fazolky fazolky

Zapomněl/a jsem heslo