Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Námořnické maso

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2013 09:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 564 kJ / 1 808 kcal
Bílkoviny137,55 g
Tuky18,30 g
Vláknina50,09 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy254,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nikolek Nikolek

8. 3. 2013 11:16

Jitkas: jak to budu vařit tak vám to převážím. Teď to přebírat nebudu.

Nikolek Nikolek

8. 3. 2013 11:15

Kamča: Recept je tu pár minut,takže hodnocení nemá a já jsem amatér.

Jitkas

8. 3. 2013 11:07

Nikolek: Nejlepe by vyhovovalo, kdyby jsi napsala gramaz masa, popsala hustotu omacky(tj. kolik mouky a kolik vody),a potom tez velikost tveho pekace. Pak by to bylo perfektni. Ty brambory si jiz domyslim. Dekuji ti predem.

Kamča

8. 3. 2013 11:05

Nikolek: Ono je tak strašně těžké napsat rozměry pekáčku:-?:-D
Došlo ti, že sem chodí i začínající kuchařky a podle tvého návodu se to udělat nedá:-!
Už se vůbec nedivím, proč máš u svých receptů 0 bodů:-8

Nikolek Nikolek

8. 3. 2013 10:55

Kamča: Já to tam dávám od oka. Beru to podle pekáče a většinou každej pozná jak by to mělo být akorát. Můžu tam napsat gramáž,ale budete mít větší pekáč než mám já a bude toho málo... a bude zle. Budete ho mít menší a budete toho mít moc.. zase zle.... a když si to má udělat každej podle toho aby měl akorát.. tak je zase zle!!!!

Kamča

8. 3. 2013 10:45

Absolutně chybí gramáž. Sice psáno kolik cibulí, ale na kolik masa:-?
Toto sem prostě nepatří a když, tak pořádně rozepsat kolik čeho a ne to odfláknout a hodit na net.

Nikolek Nikolek

8. 3. 2013 10:39

Jiří Růžička: A co je za název třeba Katův šleh? Až ochutnáš,tak kritizuj. Vím že toto jídlo je moc dobré,tak mi náladu nerozhodíš. :-D

Jiří Růžička

8. 3. 2013 10:25

Je slátanina a nic námořnického na tom nic není !!
Takovou směsku by ani námořníci nejedli,možná kdyby ztroskotali na pustém ostrově.
Námořníci na starých lodícj jedli jídla z jednoho hrnce.A určitě nic nezapékali.!!

Nikolek Nikolek

8. 3. 2013 09:59

monika: Nevím :-D maminka naučila :-D a název už tak máme zažitý.

monika

8. 3. 2013 09:55

Co je na tom námořnického:-?:-O
Mě napadá jen jedno, ale nepíšu:-8:-K:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: namornicke hovezi maso vepřové námořnické maso námořnické vepřové maso hovězí námořnické maso námořnické maso-recept námořnické brambory námořnické nudličky namořnicke maso těstoviny namornickemaso námořnické hovězí námořnické fazole námořnické jídlo námořické maso námořnické námořnické recepty námořnické mas námořnocké maso hovezi maso namornicke námořnické maso s těstovinami námořnické maso na víně

Suroviny: brambory, maso vepřové, cibule, olej, mouka polohrubá, víno červené, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Námořnické maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PJ0W