Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá koprová omáčka

Tuto českou klasickou omáčku připravíme snadno. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme kopr a koření a povaříme. Na závěr ji zjemníme smetanou a dochutíme tak, aby omáčka byla příjemně sladkokyselá.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 40 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 4. 2013 11:11

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 324 kJ / 794 kcal
Bílkoviny17,95 g
Tuky59,73 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 174 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy44,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 4. 2013 20:44

rebeka: Naprostý souhlas, Naďo. Už dávno nejsou a nebudou..:-S

rebeka rebeka

25. 4. 2013 20:33

Nechtěla jsem, ale nedá mi to: vím, že tento recept není žádná hitparáda, ale taky chápu, že to někomu takto může chutnat.. každý máme jiné nároky, jiný vkus, jiné možnosti a jiné chutě.. mě spíš zaráží, že byl dnes vymazán recept na domácí prejt, a přitom tu po dobu soutěže byly přidávány takové "skvosty", které, kupodivu, nikoho neurážely, nikomu nevadily, a nic se nemazalo, ač z 90% jistě nebyly přínosem.. to je vše.. promiňte, že jsem se rozepsala pod receptem.. omlouvám se a přeji všem krásný večer...
a jenom bych si přála, aby byly Top recepty jako dřív.. milé a přátelské:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 4. 2013 20:18

Na receptu absolutně nevidím vůbec nic, co by bylo špatně. Jedině snad, že já nepřidávám masox a nedávám vodu. Andy, zkus se přes to tady přenést, je to jedna stoka. Mizejí hezké recepty, které některým prý nic neříkají. Nejlepší kuchařky, co tady byly odešly, nemají na to nervy....

Simona

25. 4. 2013 20:15

andy.333 cítím s vámi moc, mě by to asi úplně sebralo, taková konstruktivní kritika a to se jen člověk chce podělit o své oblíbené jídlo že? ... až mě přešla chuť:-S ale hlavně si z toho nic nedělejte a mějte pěkný večer:-K:-K:-K

zizala zizala (moderátorka)

25. 4. 2013 18:18

papa1649: Vy si pletete drby a konstruktivní kritiku :-))

magdalenka magdalenka

25. 4. 2013 18:16

papa1649: Ty by si podľa hore uvedeného popisu v recepte uvaril niečo? (Predpokladajme, že hľadáš recept na koprovku a nemáš s varením skúsenosti.)

papa1649 papa1649

25. 4. 2013 18:10

Naďo, stejně zdrbaný komentáře mám dneska taky.:-D:-D:-D . koukám, že drbou stále ti stejní, jako u každého receptu. Prostě musej i kdyby na chleba nebylo.:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

25. 4. 2013 17:49

Tiež si myslím, že ide o neúplný recept. Načo je recept na omáčku, kde chýba spôsob zahustenia? Ak si to má urobiť každý podľa seba, ako je zvyklý, pre koho si to sem pridala?

maris maris

25. 4. 2013 15:27

andy.333: kolik mouky, kolik másla ? Asi bys mohla upozornit na to, že když se máslo víc zahřeje / což se snadno může stát / a potom by se mělo zalít vodou, musí se hodně opatrně, protože prská. Já si tedy tento postup neumím představit, myslím, že je lepší máslo zasypat moukou, udělat světlou jíšku a teprve potom zalít vodou, rozšlehat, přidat kopr a přivést k varu. Ale je to Tvůj recept, tak si dělej, jak uznáš za vhodné.

zizala zizala (moderátorka)

25. 4. 2013 15:19

andy.333: No, já bych ji podle toho uvařila, kdybych po takové toužila, ale jen proto, že už vařím docela hodně let a tak vím, kolik čeho. Nezlobte se na mě, ale kdybych chtěla koprovku vařit poprvé a až v komentáři bych si přečetla, že každý je zvyklý zahušťovat jinak... to by mi asi moc nepomohlo a nakonec bych stejně šla hledat nějakou, která je lépe popsaná.

x.XXX.x x.XXX.x

25. 4. 2013 15:18

Souhlas se Zizalou.
Ono je tu minimálně dalších 6 koprovek, tak proč přidávat další, nic nového nepřinášející recept (ještě k tomu s masoxem):-O

andy.333

25. 4. 2013 15:14

andy.333: opravuji fotku k receptu

andy.333

25. 4. 2013 15:10

zizala:nevím co je tam neuplné podle me podle toho dokáže uvařit každý blbec;-)

andy.333

25. 4. 2013 15:09

recept sem dala rebeka protože chtěla a mě to nevadí tak nevím co řešíte..a mě moje koprovka chutná takže nevím o co vám jde.Pro mě je tahle koprovka iideální všem chutnala tak jsem sem napsala recept ale pokud se to nekomu nelíbí že ji vařím takhle tak at si víte co :-) pro mě to je koprovka a tím to hasne;-)

zizala zizala (moderátorka)

25. 4. 2013 15:05

Tohle je podle mne docela zbytečný recept. Zkušené kuchařky umí lepší a nezkušená podle tak neúplného receptu neuvaří :no:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychlá koprovka jak uvařit koprovou omáčku jak uvařit koprovku koprová omáčka top recepty koprová omáčka bez smetany koprova omacka ze sklenice zdravá koprová omáčka koprova omacka top recepty koprová omáčka dobra koprova omacka veganská koprová omáčka příprava koprové omáčky recept na koprovou omáčku koprová omáčka z masoxu koprova omacka ze suseneho kopru koprová omáčka kopr ze sklenice koprová omáčka z nálevu koprova omacka ze sklenicky koprová omáčka zdravě koprova omac

Suroviny: kopr, máslo, mouka hladká, vývar masový, cukr, sůl, ocet, bobkový list, koření nové koření, paprika sušená sladká, smetana sladká

TopRecepty.cz

Rychlá koprová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0M3