Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 325 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,10 g |
Tuky | 31,70 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 203,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Moje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 2 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
brambory v sacku,
brambory pečené v sáčku,
pečené brambory v sačku,
recepty sádlové,
brambory v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambor,
sáček na brambory,
sádlove hranolky,
maso pečené v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambory,
sáčky na brambory,
maso v pecicim sacku,
recepty v pecicim sacku,
recepty pečící sáčky,
sáčky na pečení recepty,
sadlove doba peceni,
ražniči v pečícím sáčku,
doba pečení v sáčku,
pečící sácek recept,
peceni brambori v sacku
Suroviny:
brambory rané,
kmín celý,
sádlo,
sůl,
čerstvé bylinky,
sáček pro pečení v troubě
Komentáře (17)