Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 939 kJ / 1 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,65 g |
Tuky | 133,01 g |
Vláknina | 4,22 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,35 g |
Sacharidy | 15,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9jrZ
Moje poznámka
Skopové na majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9jrZ
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 1 minutou
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína
Cikitaka před 3 minutami
Švestková buchta
ctomala před 22 minutami
Švestková povidla
ctomala před 23 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 2 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 3 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
skopové maso na majoránce,
skopové maso recept na majorance,
skopové,
skopové recepty,
jehněčí na majoránce,
skopové na česneku a majoránce,
skopové recept,
jehněčí na česneku a majoránce,
skopová kýta na majoránce,
postup skopové maso na majorance,
jehněčí a skopové recepty,
skopovena majorance,
koza na majoránce,
recepty na skopové,
recept na skopové,
recepty skopove jehneci,
recept ze skopoveho mas,
skopové receppty,
babica skopové,
recept skopove
Suroviny:
kýta skopová,
česnek,
slanina,
majoránka čerstvá,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (16)