Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 396 kJ / 1 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,19 g |
| Tuky | 25,08 g |
| Vláknina | 40,40 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 186,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivé Mexické bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ9
Moje poznámka
Ohnivé Mexické bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ9
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 3 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 4 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 5 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 3 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 4 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 5 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 5 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 5 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 6 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 6 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 6 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 6 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky,
bramboraky recept,
mexické recepty,
náplň do bramboráku,
mexické jídlo,
mexicka jidla recepty,
ohnive maso s bramborakem,
ostrá jídla recepty,
bramborak,
bramborak recept,
bramboráky s náplní,
mexické jídlo recept,
recept na bramboraky,
recepty na ostra jidla,
recepty ostra jidla,
bramboráky s ohnivým masem,
náplně do bramboráku,
ohnivé maso,
ostrá jídla,
ostrá jídla recept
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
žampióny,
pórek,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
omáčka chilli,
tabasco,
sůl,
tymián čerstvý
Komentáře (7)
To, ze Španělé nikdy neviděli Španělský ptáček sa veľmi mýlite.
Nielen, že v Španielsku to je bežné jedlo, ale existuje vo viacerých podobách, ktoré sa líšia použitým mäsom a použitou plnkou (Niños envueltos, Rollitos de carne rellena, atď.)
To, že sa v Španielsku nenazýva Španielsky vtáčik je podobne ako vo svete známa Španielska omeleta, ktorá sa volá Tortilla de patatas. Takisto Maďarský guláš sa v Maďarsku nazýva Pörkölt, ale bez slova maďarský.
Bolo by trochu divné vo vlastnej zemi nazývať jedlo aj menom krajiny.
V Rakúsku a v Bavorsku sú viaceré jedlá s názvom böhmische a pritom v Čechách ten názov nepoužívate. Nakoniec načo, keď je to domáci produkt.
Jinak ale skvostný recept na jídlo které v Mexiku vůbec neznají. No a co? V Maďarsku zas neznají náš Maďarský guláš a Španělé taky nikdy neviděli Španělský ptáček.