Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Žloutkové věnečky dle p. Romana Vaňka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min

105 min (105 min příprava)

10. 9. 2013 12:39

Suroviny pro 24

24

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 804 kJ / 10 947 kcal
Bílkoviny150,58 g
Tuky508,67 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 3,36 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,61 g
Sacharidy1 437,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Troubu můžete nechat celou dobu přiotevřenou, tak že mezi dvířka dáte vařečku - bála jsem se toho, ale opravdu krásně naskočily :)

Já nedělala polevu, nemáme rádi přeslazené zákusky, můžete jen tak, nebo pocukrovat.

Na fotu jsou ,,zbytky", ty hezčí putovaly dál :D

Tento recept je z kuchařky : Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček od Romana Vaňka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitka Ji

26. 1. 2020 18:45

Tak jsem dnes zkusila recept . Je jednodussi nez ten co mam, ale... Rozhodne jsem nemohla nechat troubu otevrenou na varecku... První varka se sice povedla, ale pekla jsem ji 30minut na 200 stupnu. Po 15minutach jsem troubu zavrela. Teprve pak naskocily. Druha várka byla naprosto o necem jinem. Ale jinak recept ok.

ylenulkay

15. 5. 2014 09:34

Arielka: Taky jsem si to myslela... ale tu vařečku jsem tam nakonec přece jen strčila - čímž, byla trouba pootevřená po celou dobu pečení a věnečky krásně naběhli..... Nevím, čím to je :)

Arielka

15. 5. 2014 08:47

S tím otevíráním trouby moc nesouhlasím, mě vždy spadly když jsem jí otevřela.:-// Nejlepší je nakonci stáhnout teplotu a nechat je mírně dosušit.

ylenulkay

10. 9. 2013 18:14

Podle mě v Makru,nebo cukrárnách ;):-)

Hell. Hell.

10. 9. 2013 16:44

rendule: Zkus google ;-) Je tam i recept i možnost si ho koupit hotový :yes:

rendule

10. 9. 2013 14:33

Můžu se zeptat,kde se dá sehnat ten fondán ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fondan na věnečky roman vaněk kuchařka recepty fondán na věnečky recept domácí fondán na věnečky fondán na žloutkové věnečky žloutkové věnečky vaříme podle vańka věnečky podle vaňka kuchař vaněk recepty venecky podle romana vanka roman vaněk kuchařka on line recepty romana vaňka roman vaněk věnečky věnečky vaněk kuchař vaněk zloutkove řezy roman vaněk věnečky z odpalovaného těsta paštika podle romana vaňka věnečky roman vaněk roman vaněk recepty online odpalovane testo vanek

Suroviny: voda, olej, mouka hladká, vejce, sůl, mléko, cukr krupice, máslo, pudink vanilkový, žloutek, fondán, voda

TopRecepty.cz

Žloutkové věnečky dle p. Romana Vaňka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXrL