Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 43,47 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,57 g |
Postup přípravy
Servírujeme s bramborovou kaší
Zveřejněno 24. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAj8
Moje poznámka
Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAj8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 18 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 6 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 10 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 10 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 11 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 11 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 11 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí osobuko recept,
osobuco,
hovězí osobuko,
telecí ossobuco,
osobuko recept,
hovezi maso osobuko,
osobuko recepty,
recept na telecí ossobuco,
telecí osobuko recept,
osobuco recept,
osobuko,
osso buco kluci v akci,
telecí ossobuco recept,
ossobuko,
hovezi osso buco,
oso buko,
osobucco,
hovězí maso s kostí,
hovězí osobuco,
osso buco alla milanese
Suroviny:
osso buco,
cibule,
máslo,
víno červené,
rajče,
celer,
vývar hovězí,
mouka,
sůl,
pepř,
česnek,
nať petrželová,
kůra citronová
Komentáře (14)