Kečup“cibuláč“z papiňáku
Suroviny
Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu
Nutriční hodnoty
Energie | 12 229 kJ / 2 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,60 g |
Tuky | 110,92 g |
Vláknina | 182,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,15 g |
Sůl | 32,12 g |
Sacharidy | 367,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsme kečupoví a já si někdy dobrý, ale pouze domácí kečup naředím vodou a popíjím:-)Manžel nakoupil velké balení cibule a mrkve, tak jsem zkusila zaexperimentovat i s touto zeleninou a s velice chutným výsledkem se jdu tady s Vámi podělit. Feferonku dávat nemusíte, ale protože cibule i mrkev je dost sladká, tak ten jeden kousek tomu dal takový decentně příjemný šmrnc.
Do podobných přidávám další“papiňákovou“verzi kečupu.
Všechno lze připravit i ve velkém obyčejném hrnci, ale je to příliš zdlouhavé. Tohle šetří čas i peníze:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2014 16:33
16. 3. 2014 12:20
5. 10. 2013 19:38
hanes24:
4. 10. 2013 06:39
3. 10. 2013 19:50
3. 10. 2013 13:02
Petra Ku.:Peti,opravdu se nemusíš bátU předešlého kečupu,který jsem dala do podobných jsem na dno papiňáku dala podložku a tady jsem ji schválně vynechala,abych se přesvědčila,jestli to půjde i bez ní,protože každý ji nemusí mít.A jde to,vážně se zelenina nepřichytila.Na fotce s postupem je trošku vidět,kolik vody pustila zelenina během vaření(tam jak je to vajíčko na čaj s kořením)
Víš,že bych tady nějaký paskvil nedalaZvlášť když vím,že to máš k nám kousek.Taková pecka těžkým připáleným hrncem do hlavypřece bych to neriskovala
ANDREA:Andrejko,já kečupy po naplnění nesteriluji,ale je pravda,že u nás nevydrží moc dlouho,jsme velcí konzumenti a brzo je všechno spotřebovanéPro jistotu jsem se tady ještě podívala i po jiných kečupových receptech a ve většině případů jsou i ty další bez zavařování.Když si zadáš do vyhledavače Kečup tak se Ti ukáže více rcp a můžeš si vše prohlídnout
hanes24:Jiříku vidíš,ještěže jsi napsal o té skořiciDala jsem zhruba 3cm kousek celé,ale do surovin jsem to zapomněla napsatJdu to hned napravit,díky
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
3. 10. 2013 09:00
3. 10. 2013 08:07
3. 10. 2013 07:36
3. 10. 2013 05:35
2. 10. 2013 22:44
2. 10. 2013 19:32
2. 10. 2013 19:18
2. 10. 2013 17:15
2. 10. 2013 17:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Domácí kečup: Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty. Který z nich si připravíte na zimu?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kuchařka - recepty z papiňáku kuchařka vaříme v papiňáku kečup v papiňáku domácí kečup z papináku kečup z papináku recept na zeleninovy kecup domácí výroba kečupu kecup s mrkvi hrnec na vaření kečupu nankolik minut sterilizovat kečup kečup suroviny výroba domácí domácí kečup z rajčat z papináku kuchařka pro papiňák kecup vice octa jak napravit kečup z dýně výroba kečupu v hrnci kecupy v tlakacu domácí kečup se zeleninou recept na vyrobu kecupu domácí kečup v takovém hrnci
Suroviny: cibule, rajče, mrkev, feferonka, ocet, sůl, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, rozmarýn, olej, mrkev
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
16 názorů