Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kečup“cibuláč“z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 10. 2013 16:37

Suroviny

Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 229 kJ / 2 923 kcal
Bílkoviny56,60 g
Tuky110,92 g
Vláknina182,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13,15 g
Sůl32,12 g
Sacharidy367,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsme kečupoví a já si někdy dobrý, ale pouze domácí kečup naředím vodou a popíjím:-)Manžel nakoupil velké balení cibule a mrkve, tak jsem zkusila zaexperimentovat i s touto zeleninou a s velice chutným výsledkem se jdu tady s Vámi podělit. Feferonku dávat nemusíte, ale protože cibule i mrkev je dost sladká, tak ten jeden kousek tomu dal takový decentně příjemný šmrnc.

Do podobných přidávám další“papiňákovou“verzi kečupu.

Všechno lze připravit i ve velkém obyčejném hrnci, ale je to příliš zdlouhavé. Tohle šetří čas i peníze:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2014 16:33

sedlakantonin:Děkuji za zájem o recept:-KBudu moc ráda,když se"papiňákový"kečup povede:-)Suroviny se samozřejmě použijí podle toho,jaké kdo doma má.Tady jde hlavně o dobu vaření:-)

sedlakantonin

16. 3. 2014 12:20

:yes:Určitě udělám,máme všichni rádi domácí kečup.V papiňáku to budu letos dělat poprvé,takže věřím že se povede.Díky.:yes::-p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 10. 2013 19:38

jarka skrobakova::-K:-Kděkuji:-)

hanes24::-D:-D:yes:

hanes24

4. 10. 2013 06:39

Anna Kocikova:Aspoň su k něčemu užitečný:-))Ale skořici miluju.

jarka skrobakova

3. 10. 2013 19:50

S tou mrkvičkou to bude jistě mňamozní Drahuško, moc se mi to líbí :yes::yes::-p:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 10. 2013 13:02

Jsem ráda,že Vás recept zaujal:yes:Zeleninu můžeme dát libovolnou,podle sezony,nebo ceny surovin v obchodě:-)Chtěla jsem jen ukázat,že pokud máme papiňák,tak je výroba kečupu o hodně lehčí a bez zdlouhavého vaření;-)

Petra Ku.:Peti,opravdu se nemusíš bát:-)U předešlého kečupu,který jsem dala do podobných jsem na dno papiňáku dala podložku a tady jsem ji schválně vynechala,abych se přesvědčila,jestli to půjde i bez ní,protože každý ji nemusí mít.A jde to,vážně se zelenina nepřichytila.Na fotce s postupem je trošku vidět,kolik vody pustila zelenina během vaření(tam jak je to vajíčko na čaj s kořením)
Víš,že bych tady nějaký paskvil nedala;-)Zvlášť když vím,že to máš k nám kousek.Taková pecka těžkým připáleným hrncem do hlavy:-Spřece bych to neriskovala:-D:-D


ANDREA:Andrejko,já kečupy po naplnění nesteriluji,ale je pravda,že u nás nevydrží moc dlouho,jsme velcí konzumenti a brzo je všechno spotřebované:-pPro jistotu jsem se tady ještě podívala i po jiných kečupových receptech a ve většině případů jsou i ty další bez zavařování.Když si zadáš do vyhledavače Kečup tak se Ti ukáže více rcp a můžeš si vše prohlídnout:-)


hanes24:Jiříku vidíš,ještěže jsi napsal o té skořici:-))Dala jsem zhruba 3cm kousek celé,ale do surovin jsem to zapomněla napsat:-8Jdu to hned napravit,díky:-K

Za komentáře i hodnocení všem děkuji:-K:-K

ANDREA

3. 10. 2013 09:00

Anička netreba už dalej sterilizovať ? Nepokazí sa ?:-)

hanes24

3. 10. 2013 08:07

:yes::yes:Ještě tam dávám dyňu, skořici a muškátový květ:-)):yes:

Petra Ku. Petra Ku.

3. 10. 2013 07:36

Aničko, ta zelenina v tlakáči se podlívá jenom octem? Nepřismahne se to? Já vím, že i ta zelenina pustí šťávu, ale i tak se radši ptám... :-)

Ivana Ch

3. 10. 2013 05:35

Teda to se mě moc líbí.:yes::yes::yes:

zuzun

2. 10. 2013 22:44

mnam, kecup muzu samotnej taky! Skoda ze nemam ten papinak, ale recept si ukladam, jeden nikdy nevi co si koupim k Vanocum:-))

majda 2

2. 10. 2013 19:32

:yes:Dělala jsem něco podobného,ale nenapadlo mě,dát to do papiňáku:-)).Nesmím na to zapomenout v příštím roce,letos už je po úrodě,mráz se o to postaral:-(.Posílám+5:yes::-K

AniCiz

2. 10. 2013 19:18

:yes:taky by mi chutnal:-*:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2013 17:15

:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 10. 2013 17:05

varilamyskakasicku::-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuchařka - recepty z papiňáku kuchařka vaříme v papiňáku kečup v papiňáku domácí kečup z papináku kečup z papináku recept na zeleninovy kecup domácí výroba kečupu kecup s mrkvi hrnec na vaření kečupu nankolik minut sterilizovat kečup kečup suroviny výroba domácí domácí kečup z rajčat z papináku kuchařka pro papiňák kecup vice octa jak napravit kečup z dýně výroba kečupu v hrnci kecupy v tlakacu domácí kečup se zeleninou recept na vyrobu kecupu domácí kečup v takovém hrnci

Suroviny: cibule, rajče, mrkev, feferonka, ocet, sůl, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, rozmarýn, olej, mrkev

TopRecepty.cz

Kečup“cibuláč“z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pn11