Postup přípravy
Krok 1: Vychladlé pláty rozkrojíme na díly, postupně spojujeme marmeládou a krémem, střídáme světlý a tmavý.
Krok 2: Asi v jedné třetině délky vyřízneme mělké zářezy (naznačení kabiny), potřeme celé auto krémem.
Krok 3: Po ztuhnutí potáhneme marcipánem a dozdobíme.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Moje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 1 hodinou
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 30 sekundami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 52 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 1 hodinou
Vepřová panenka na česneku
tomas.stoklasa před 1 hodinou
Listová buchta
Bajuskaa před 1 hodinou
Bramboráčky se šunkou a sýrem
cookamater před 1 hodinou
Bílkový chlebíček I.
Panova před 1 hodinou
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 1 hodinou
Fazolky na smetaně
TondaJ před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 2 hodinami
Tématické fráze:
hasičské auto prodej,
hasicska auta na prodej,
dort pro hasiče foto,
hasičská auta prodej,
dort hasické auto,
prodej hasičských aut,
dort hasicske auto,
hasičské auto z marcipánu,
hasické dorty,
hasicke auto dort,
hasičské auta na prodej,
dort hasičské auto postup,
dort hasičské auto foto,
hasicke hračky,
marcipanove dorty hasicke auto,
prodej hasicskeho auta,
hasičské auto dort,
hasiči auta na prodej,
hasičské auto na prodej,
prodej hasičská auta
Suroviny:
korpus světlý,
korpus kakaový,
marmeláda rybízová,
krém vanilkový,
marcipán,
potravinářské barvivo
Komentáře (9)