Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Copánky z bůčku

Pletete rádi copánky? Vyměňte vlasy za bůček a připravte z něj efektní cop. Podávat ho můžete třeba se zelím a bramborem. Nebo ho nechte vychladnout, nakrájejte na plátky a podávejte jako pohoštění s hořčicí a křenem.

Hodnocení receptu je 5,0 (87×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 150 min

170 min (20 min příprava + 150 min tepelná úprava)

8. 11. 2013 21:14

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Suzuk

9. 11. 2013 14:23

Tak to je prvně co dávám bodíka aniž bych recept nejdřív vyzkoušela, protože tenhle nápad je bakt bombovej:-O:yes:

dynysek

9. 11. 2013 13:43

:-p:yes::yes::yes::yes::yes:

jarka skrobakova

9. 11. 2013 12:15

Bezva nápad, moc se mi ton líbí :yes::yes::-K;-)

ella1 ella1

9. 11. 2013 11:26

teda to je nádhera:yes: a přitom tak geniálně jednoduché;-)

elsancho

9. 11. 2013 11:06

:-Opeckaaaa,to stopro vyvedu taky:-K:yes:

hanes24

9. 11. 2013 09:45

Líbí se moc, ale dělat nebudu, bůček je pro mně tabu, jó tak před 20 lety, to by bylo!!!!!:yes::yes::yes::-)):-)):-!:-D:-!:-D:-D

Daniela B

9. 11. 2013 09:25

na celý plech 2,5 kg bůčku

Coleta

9. 11. 2013 08:13

Efektní zůsob úpravy,

ivulinka ivulinka

9. 11. 2013 08:04

Skvělý nápad jak si zpestřit pečený bůček:yes:

Inka1 Inka1

9. 11. 2013 07:55

;-) Tak se dnes podívám u řezníka po libovém bůčku :-D :yes:

Dasty

9. 11. 2013 07:36

Paráda a bůček vypadá pěkně libový, no to musí hosté koukat, opravdu vyjimečný nápad. Ještě jen tak pro zajímavost, jaké množství je potřeba na celý plech, tak jak to máš nafocené. Kolik kilo? Děkuji, určitě přidávám bodík.:-p:yes:

magdalenka magdalenka

9. 11. 2013 01:40

Máš skvelé nápady!:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

8. 11. 2013 22:58

:yes::yes::yes::yes:

Daniela B

8. 11. 2013 22:34

děkuji za spoustu chvály, tento recept mě napadl už dávno, je to obyčejný bůček, ale tváří se hogo fogo a vždy s ním sklízím úspěch

ivanecka11

8. 11. 2013 22:14

To je super nápad ,já říkám pořád že jíme i očima.:yes::yes::yes::yes::yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůčkové copánky pečené copánky z bůčku pečené copánky z bůčku recepty z bůčku recepty bůček recepty z vepřového bůčku copánek z bůčku buček recept vepřové copánky buckovy copanek recepty na vepřový bůček recept z bucku buček nej recepty grilovaný vepřový bůček copánky bucek recepty recepty s bučku jak upéct bůček jak udělat bůček recept bůček cop z bucku

Suroviny: bok vepřový, sůl, koření grilovací

TopRecepty.cz

Copánky z bůčku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8gwr