Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhaná buchta

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2013 21:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 905 kJ / 2 367 kcal
Bílkoviny55,77 g
Tuky120,77 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 829 mg
Sodík 1,85 g
Sůl4,50 g
Sacharidy259,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

helwe59 helwe59

19. 11. 2013 08:52

Tak,že ještě pro pomalu chápající jako jsem já,opravte mě pokud to bude špatně:obdelník 30x50 rozkrojím na 6 30ti cm pruhů,ten vysoký poskládaný pruh na 6 5ti cm kousků a ty poskládáme na stojáka do formy.Pokud jsem to pochopila dobře tak vyzkouším:-)):-/:yes:

tejaja tejaja

19. 11. 2013 08:19

Zuzka90: díky, teraz je zo ok :yes:;-)

Bosana

18. 11. 2013 22:27

Než jsem to poskládala písemně tak mi to Zuzka potvrdila. Ukládám a vyzkouším .:yes:

Zuzka90

18. 11. 2013 22:25

Bosana : přesně tak :D

Bosana

18. 11. 2013 22:24

Tipla bych ,že když " zase", tak na 6 dílů, ten velký pruh na 6 dílů,které poskládám do té formy a nechám 45.min. přikryté stát a pak to upeču.;-)

Zuzka90

18. 11. 2013 22:19

Omlouvám se nevšimla jsem se vypadlé číslice. z toho obedlníku který vyválíte , svisle rozkrojíte na 6 dílů . Tyto díly dáme na sebe a ztoho bude tedy jeden vysoký pruh. Tento pruh rozkrájíme zase na 6 dílů .Které poskládáme svisle do srnčího hřbetu :) Pokud ještě nepochopíte tak nakreslím :-))

Olinka5555

18. 11. 2013 21:50

Recept je zajímavý, ale musím se přiznat, že jsem také nepochopila to krájení, ráda bych vyzkoušela;-)

tejaja tejaja

18. 11. 2013 21:45

Doplň prosím ťa číslicu, na koľko dielov rozrežem dlhý pruh? ;-)

magdalenka magdalenka

18. 11. 2013 21:36

Zuzka, priznám sa, vôbec mi nie je jasné to krájanie. Skús to nejako jednoduchšie objasniť. Ako dostanem 1 dlhý pruh a ako ho potom rozkrájam? Ako to ukladám do formy?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhana buchta se skorici trhaci buchta recept na trhanou buchtu trhaná diskuze o trhaci buchte laskominy od maryny trhací buchta trhaná buchta s ořechy terhana buchta trhaná kynutá buchta trhanabuchta trhací buchta videorecept kynuta buchta trhana kynutá trhaná buchta trhana buchta s makem trhaná buchra složitá buchta buchty z těsta které nemusí kynout trhaná buchta se skořicí od maryny trhan skoricovy koláč trhaný koláč laskominy od maryny

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, droždí sušené, máslo, mléko, voda, vejce, sůl, máslo, cukr skořice, rozinky, ořechy, mák,

TopRecepty.cz

Trhaná buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YxpA