Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 0,44 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 25,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BQD
Moje poznámka
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BQD
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 21 minutami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 3 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 3 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 4 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 4 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 5 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 6 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec s glazurou,
římsky pomalý hrnec,
uzené koleno v pomalém hrnci,
pečené koleno v pomalém hrnci,
římský hrnec recepty,
jak dlouho péct uzené koleno,
pecene uzene koleno,
římský hrnec bez glazury,
uzené koleno v v pomalém hrnci,
koleno v římskem hrnci,
domácí uzené koleno,
výborné pečené koleno,
lečo v pomalém hrnci,
recepty pro rimsky hrnec,
římsej pomalý hrnec,
recept na uzene veprove koleno s lecem,
uzené pečené koleno v troubě s lečem,
jak se dělá domácí uzené,
já dlouho dělá vepřové koleno,
jak se dělá uzené koleno zadní
Suroviny:
koleno vepřové uzené,
lečo,
paprika kozí roh pálivá,
cibule,
česnek
Komentáře (16)
Na dno rozložíme plátky anglické,na tu pak dáme na kolečka nakrájenou cibuli.Na cibuli na plátky nakrájené syrové brambory,posolit,kmín a trošku ml.červené papriky.Pak dáme vymačkané kysané zelí a na to pak plátky vepř.masa osolené s troškou koření tř.grilovacího.A zase zelí,brambory,cibuli a anglickou.Peču 3/4 hodiny na 160 st.a pak 3/4 hodiny na 200 a kdo chce může na posledních 15 minut bez víka.
Nemá to chybu a zatím všem moc chutnalo.B
Robila som ho v pomalom hrnci 3,5 hod. a potom som ho zapiekla v rúre. Je to mňamka.
ďakujem za odpoveď, maria
A díky za pochvalu
Koleno dobrý