Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený "netopýr" samotáře Rermora

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

8. 2. 2014 15:47

Suroviny

Porce: 2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PS: Snad každý pochopil že se nejedná o netopýra nýbrž králíka !

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 2. 2014 20:11

Teda,já jsem nedýchala snad v tuhle chvíli a jen čučela, jak puk:-O:-)

Stašena

8. 2. 2014 20:08

Prima nápad, nevšední název.Skvělé!

cekrops cekrops

8. 2. 2014 19:39

holky , hlavně klíííd ! ;-):-D

iva

8. 2. 2014 18:51

:-Ouff ,už jsem se lekla až se mi čelo orosilo .....netopýr ,to by bylo asi nepřijatelné v těchto končinách i trestné !!!Ale králíček to je jiná .........:yes:

AniCiz

8. 2. 2014 16:33

:-Dto by pak ochranáři dali za ušiska Tobě:-D:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: netopýr recept polevka z netopyra netopýři maso netopýr maso netopýr recepty uzený netopýr recept na netopýra kuchání králíka sušený netopýr polevka z netopira jídlo z netopýra srnci cemr příprava netopýra recept cemr z divocaka netopýr kuchyně srnčí cemr recept netopyr na vine jak udělat netopýra cemr z králíka polévka z netopýra foto

Suroviny: hřbet králičí, hříbky sušené, kuskus, cibule, pepř mletý, koření asie, sůl, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Pečený "netopýr" samotáře Rermora

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5xoY