Suroviny
Porce: 2 (podle nádoby)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 7,64 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Moje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka bez vajec
Vladour před 42 sekundami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 6 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 41 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 4 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 18 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 21 hodinami
Tématické fráze:
pudink s piškoty,
puding recept,
pudink,
příprava pudinku,
pudink recept,
puding s piškoty,
jak se dela pudink,
jak se vaří pudink,
recept na pudink,
jak se dela puding,
recept na puding,
šlehaný pudink,
jak udělat pudink,
jak uvařit pudink,
pudink s piskotama,
recept pudink,
jak udělat puding,
pudink recepty,
piskot z pudinku,
příprava pudingu
Suroviny:
mléko,
pudink,
cukr,
piškoty
Komentáře (19)
marketti - ano, recept roku
myslím, že se dočkáme ještě spousty skvostných perel
Pak jsme jen čekali netrpělivě, až to ztuhne a pak jsme se rvali o porce.
Dnes to dělám podobně, jen to pokapu rumem nebo višňovkou (ale už se nerveme).
Tak dobrou chuť.