Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhací buchta se skořicí

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez dob kynutí

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

15. 5. 2014 15:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie8 189 kJ / 1 957 kcal
Bílkoviny56,50 g
Tuky71,77 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 676 mg
Sodík 645 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy266,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tímto děkuji blogerce Vandě za tento skvělý recept.

Příště se pokusím přidat i slanou verzi.

Fotopostup i moje ostatní recepty najdete na inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

míša

2. 6. 2014 18:28

Ahoj, chystám se na pečení, ale mám doma jenom čerstvé droždí a nevím jaký je poměr, když je tady v receptu 5g sušeného. Díky za odpověď.

malipi

29. 5. 2014 18:16

Pekla jsem již 3x, ale za mě je nejlepší teplá. Jako teplá se báječně trhá a chutná. Studená mě tak nenadchla:-8 jinak výborný nápad

Marie

29. 5. 2014 15:13

:-K:-*:-D:yes::-)paráda

marmoshka

25. 5. 2014 14:00

1974andrea:to je pravda, trhací nebyla:-8, krájela jsem ji na šikmo..a už neni ani drobek ;-)

1974andrea 1974andrea

24. 5. 2014 17:58

jarka skrobakova:Jaruško, i tak chutná;-) Díky:-K

1974andrea 1974andrea

24. 5. 2014 17:58

senky:Jani, tak už na ni došlo? :-D Parádně jste ji natrhli :-D Díky moc za foto i vyzkoušení;-):-K

senky senky

24. 5. 2014 17:41

U nás doma dnes cca 14.30 : Jani a nějakou dobrůtku pro mně nemáš ??
Tys nepekla ?? :-D:-D
No jasně, že pekla ..... Andri, moc dobré, polovina už zmizela ;-)
Foto jako důkaz :-p

jarka skrobakova

24. 5. 2014 15:33

Vypadá skvěle :yes::yes::-K:-p

1974andrea 1974andrea

24. 5. 2014 13:36

marmoshka:Jo, papír je jistota;-) Jen si nedovedu předtavit, jak se bude ta buchta trhat na plátky s tím pudinkem:-O

marmoshka

24. 5. 2014 13:28

Tak hlásím, že pečka upekla dobře. Cca 25 min. Dala jsem dovnitř pro jistotu pečící papír.;-)
A náplň: vanilkový pudink a jahodový džem..jen skořice by u nás neprošla :-)) :-K:yes: bodík letí a díky;-)

marmoshka

24. 5. 2014 07:14

..akorát to nebude mít ten nádherný vypečený vršek, sákryš :-p, leda to pak dát na chvíli do trouby, no ale to to tam v tom můžu dát rovnou:-D..zkusím, uvidíme :-8

1974andrea 1974andrea

23. 5. 2014 16:26

marmoshka:Tak to nevím, nezkoušela jsem, hlavně, aby to šlo z toho vyndat. Takhle v tom hřbetu jsem to pekla s papírem a šlo to perfektně. Ale za zkoušku by to stálo;-)

spagetka spagetka

23. 5. 2014 15:43

marmoshka: určitě půjde, jen to bude jiný tvar, ale chuťově to bude výborné stejně

marmoshka

23. 5. 2014 15:30

Zkoušel jste to někdo prosím naskládat do formy z pekárny a péct tam?:-8 Nemám totiž srnčí hřbet :-(

Sylva01 Sylva01

21. 5. 2014 10:43

Tak toto jsem už pekla dvakrát, jednou i s hrozinkama ;-):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhací buchta skořicová laskominy od mariny recepty buchta se skořicí trhana buchta trhaná buchta se skorici kringel ládi hrušky laskominy od mariny kynutá buchta se skořicí kingel skořicová buchta kynuté buchty se skořicí trhaci skoricova buchta buchty se skorici trhanec se skořicí skoricova trhaci buchta trhána skořicova buchta kynuty trhanec se skorici láskominy trhaci babovka recepty se skořicí

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, vejce, mléko, cukr moučkový, máslo, voda, sůl, máslo, cukr krupice, skořice mletá, ořechy, mák mletý

TopRecepty.cz

Trhací buchta se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVyG