Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,19 g |
| Tuky | 4,64 g |
| Vláknina | 14,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 736 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 50,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Moje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 18 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 18 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové tyčinky
Jitinka před 9 minutami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 2 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 3 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 3 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 3 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 4 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 4 hodinami
Mila kuličky
Marule před 4 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 5 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 6 hodinami
Tématické fráze:
kotlíková kuchařka,
kotlikova fazolova polevka,
kotlikova gulasova polevka,
kotlikova bramboracka,
kotlíková fazolačka,
anna kotlíková,
anna kotlíková,
polévka z kostky,
kolicová polévka,
kotlikova zelna polivka,
gulášová kotlíková polévka,
kotlíkové recepty,
kotlíková kuřecí polévka,
kotlívková polévka,
polévka kotlíková kuřecí,
kotlikova kureci guláš,
kotlíkové polívky,
hrstková kotlikova polevka,
kotlikova fazulacka,
polévka gulášová kotlíková
Suroviny:
přední hovězí,
cibule,
bujón,
koření nové koření,
pepř celý,
libeček čerstvý,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
klobása,
kmín drcený,
pepř mletý,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
fazole v tomatové omáčce
Komentáře (5)
Dal jsem ji do vývaru hned na začátku vaření.