Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 197 kJ / 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,08 g |
Tuky | 44,04 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 4,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWE
Moje poznámka
Štika na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWE
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 6 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 40 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 8 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 19 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 21 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 22 hodinami
Tématické fráze:
štika recepty,
štika recept,
morske ryby recepty,
mořská štika recept,
recept na štiku,
mořská štika recepty,
recepty na štiku,
jak připravit štiku,
recept štika,
mořská štika,
recept na mořskou štiku,
recpti,
recepty z mořské štiky,
polévka ze štiky,
recepty mořská štika,
recepty ryby stika,
porek na ryby,
pečená štika,
recepty ze štiky,
vaření štika
Suroviny:
mořská štika,
slanina anglická,
pórek,
šťáva citronová,
sůl,
víno,
paprika sušená sladká,
pepř
Komentáře (4)