Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalované vepřové nožičky

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 70 min

100 min (30 min příprava + 70 min tepelná úprava)

5. 11. 2014 10:33

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 114 kJ / 266 kcal
Bílkoviny20,11 g
Tuky15,78 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy10,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

adamos

8. 11. 2014 13:24

bojar: ahoj,zřejmě budeme mít podobný r.nar. i stejnou chuť.
napište další recepty,které znáte z minulých dob - budeme se těšit
adamos69@seznam.cz zdr. ad :-?

Tomas Vokroj

7. 11. 2014 18:08

Vynikajici recept,puvodem z ceskobudejovickeho velkoreznictvi Starych,drive pro svoji laci kupovany hlavne jako pokrm mene majetnych.K tomu je dobry bramborovy salat,sestavajici z nahrubo nakrajenych brambor,1/2 mnozstvi brambor cibule na hrube kosticky a zalivky,sestavajici ze smesi o objemu cca 1/8 mnozstvi brambor+cibule:vlazna voda,trochu octa,trochu oleje(ne olivovy,nejl.slun.),plnotucna horcice,trochu soli,malinko osladit,promichat do konsistence pribl.smetany,zalit bram.+cibuli a podavat k "pacickam"teple!Skvela kombinace pro chlupate jazyky:-D:yes:

bojar

6. 11. 2014 20:02

BILKOVAI:Někdo dává do vajíčka když ho rozšlehá mléko ale není to nutné.

BILKOVAI BILKOVAI

6. 11. 2014 19:48

prosím, k čemu je tam to mléko? A chybí mi tam mouka, pokud se to obaluje v trojobalu... jinak se mi to moc líbí, packy milujeme :-p:yes:

bojar

6. 11. 2014 15:32

adamos:konečně někdo kdo to zná to sem rád, mám ještě několik dobrých receptů tak je postupně napíšu.

adamos

6. 11. 2014 15:06

Mohu jen doporučit - skvělé tohle jídlo jsme podávali v hospodě jako pochoutku s bramb.salátem.Stávalo to tenkrát ( za dob dávno minulých)asi 8.-k Vyzkoušejte a myslím,že kdo má rád kližkovaté - ten si šmákne. zdr.ad

Mohu jen doporučit.Tohle jídlo jsme dělávali (v dobách dávno minulých) s bramb.salátem v hospodě a byla to specialita podniku po které se lidi mohli utlouct.Cena tehdy byla asi 8.-k zdr.ad:-!

Kadlik Kadlik

6. 11. 2014 09:33

zní to lákavě... u nás se prodávají i uzené, a po uvaření je to lahůdka!:yes:

cekrops cekrops

5. 11. 2014 16:13

Hmm. A mají ty pacičky vůbec nějaké maso na sobě ? Aby se bylo do čeho zakousnout...:-/

mika59 mika59

5. 11. 2014 14:45

V létě jsme takto uvařené pacičky a pak naložené do marinády grilovali-výborné.:-p:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

5. 11. 2014 11:11

Dobré levné jídlo :yes: Po tom rozpůlení předpokládám vytahat kosti a chrupavky ;-)

bojar bojar

5. 11. 2014 10:53

cathleen:Tím že se uvaří hodně do měkka tak jdou krásně rozpůlit a ten obal způsobí že jsou velice chutné.Jsou lidi kteří to nejedí myslím tím pacičky ale opravdu toto jim chutná.Takže dobrou chuť.

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 11. 2014 10:49

bojar: :-)) česnek jsem chápala, to jen ta obíračka....ale když to píšeš, zkusím a běda ti!:-D:-D
Dost často je problém na hezké pacičky narazit - aby byly světlounké, voňavé a co nejvíc čisté. Takže je kupujem opravdu jen občas.

bojar bojar

5. 11. 2014 10:46

cathleen:česnek je dobré utrit do vajíčka před obalením.Taky sem byl neduvěřivý ale mám hospodu a má to dobrý ohlas.

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 11. 2014 10:43

spagetka: já vidím - utřeme česnek do vajíčka :-) pokud to už někdo neopravoval.
Pacičky máme rádi, jen v téhle úpravě si to obírání zatím neumím představit :-))

spagetka spagetka

5. 11. 2014 10:38

Ten česnek - třeš celý stroužek s vajíčkem? Nebylo by jednodušší prolisovat a s vejcem smíchat?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obalovane vepřové maso obalovany veprovy jazyk uzene veprove pacicky vepřoá kýta obalovaná recept nalozene pacicky grilované vepřové pacičky marináda obalované nožičky jak upravit vepřové nožičky pecene pacicky vařené vepřové pacičky grilované vepřové pacičky veprovepacicky praseci pacicky recept obalovaný vepřový jazyk uzený maso obalovany ve strouhance recept na obalování vepřového masa kureci pacičky vepřové maso obalovane vepřové medailonky z kýty obalované uzený jazyk obalovaný

Suroviny: nožička vepřová, bobkový list, koření nové koření, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, česnek, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Obalované vepřové nožičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Av