Suroviny pro 1
4g
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 333 kJ / 2 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,62 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 21,06 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 439,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Nejnovější recepty
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno před 2 hodinami
Smažené cuketové květy
Přidáno před 3 hodinami
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno 10. 9. 2025 13:42:30
Bublanina s vínem
Přidáno 10. 9. 2025 09:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkovo-švestkové koláče
Ivcatkoo před 1 hodinou
Cuketovo kokosový moučník s čokoládovou polevou
ilonka22 před 2 hodinami
Vdolky naší holky
h.plskova před 2 hodinami
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Eva07 před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
malanova.misa před 2 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
majka-24 před 3 hodinami
Valašský bramborový řízek
Vlastimir před 3 hodinami
Rybí salát z kapra, který si zamilujete
manas před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
kackahoz@seznam.cz před 5 hodinami
Bezinkový likér
Nanina před 5 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
pizza,
recept na pizzu,
recept pizza,
pizza recepty,
recepty na pizzu,
co na pizzu,
pizza doma,
co dát na pizzu,
piza,
recepty pizza,
pizza 123,
piza recept,
top recepty pizza,
recept na pizu,
pizza do trouby,
jak udělat pizzu,
piza recepty,
nadychana pizza,
recept na pizza
Suroviny:
droždí,
cukr,
voda,
olej olivový,
jogurt bílý,
mouka hladká,
sůl,
ananas,
šunka,
salám vysočina,
vejce,
kečup sladký,
cibule,
koření pizza,
pepř,
rajče,
sýr
Komentáře (26)
Mě se tahle"pizza"líbí a hlavní je,když je chuťově dobrá
Kolik tady máme podle názvu"svíčkových"
S tou teplotou máte samozřejmě pravdu
Já s pizzou skončil asi před 30ti lety, když jsem seznal, že pizzu jako v Itálii neudělám a neudělám i kdybych se kolečkem na pizzu rozkrájel
Od té doby mě občas chytne pizzový "amok" a už jsem zkoušel kde co: na, v krbu rozpálené, litinové plotýnce..., přímo na rozpáleném dně el. trouby...,
přímo na plotně přikryté tělesem z remosky..., na tělese z remosky přikryté druhým tělesem...
Marnost nad marnost, všechno je marnost!
...a tady je zajímavé počtení o pravé neapolské pizze http://www.labuznik.cz/recept/prava-neapolska-pizz...
Dodává totiž těstu hloubku chuti.To poznáte pokud budete pár let bydlet v Itálii a budete se ptát těch nejpovolanějších co jak a proč do těsta a na pizzu dávají a jak jí dělají.Co se týká teploty, okolo 400 je optimal, ale doma se dá dát trouba na maximum (250)a nechat jí pořádně rozhicovat, potom vindat vařící plech a pizzu na něj přesunout na pečícim papíře(jsou k tomu potřeba 2lidi) a do trouby s tim. Vtip je v tom horkym plechu.Pizza se pak udělá poměrně rychle. To je taky moudro z Itálie od pizzařů a funguje to i u mě v troubě.
mějte se
A i když mám také raději tenoučká těsta, tak někdo třeba ne, což bychom mohli respektovat.
K náplni se raději ani nevyjadřuju